underbara väder :)

oh jag bara älskar detta vädret ibland är det tur att va timanställd och det inte kommit igång riktigt där än för du kan man vara ute i det fina vädret och bara steka:) min mage blev extremt brun idag. lite besviken att jag smörjde in mig lite för där fick jag inte så mkt färg idag men man vill ju heller inte bränna sig.

igår käkade jag taco med joanna sen va vi ute och gick:) sen blev det Desperata hemmafruar med joanna sandra och emma:)

idag blir detut och gå med joanna och emma sen ska vi kolla greys :) hihi

funderbara fortfarande på vad jag ska göra imorgon jag och joanna kan ej bestämma oss. verkar som ingen kan göra det för nästan ingen som vet exakt vad dom ska göra. men men bestämmer jag mig ej ikväll så blir det nog inget speciellt.

ska till marie imorgon och äntligen fixa håret igen:) blir lite blonda slingor och klipp. ska bli super härligt mitt hår är helt långt igen känns det som . men vet inte riktigt hur jag ska klippa det men det löser sig nog. sitter och funderar om jag ska ha det svarta kvar i luggen. hmm älskar det verkligen men kanske dags för lite föränding. får se vad min kära frisör har att säga imorgon:)

nej nu ska jag handla lite till här hemma fattas lite i kylen. mjölk tex har fan ej druckigt det på jag vet inte när.
jag som älskar mjölk
har föresten nästan helt slutat äta bröd potatis pasta och sånt:) känner mig jätte slolt se om man minskar några kilo av det.
Men när nypotatisen kommer kan jag ej hålla mig längre för det är ju bara så fruktansvärt jävla gott:)





Hej

Ser ut om solen inte ville komma fram idag:S Aja det blir nog bra ändå.
Igår på kvällen tillbringade jag den tsm med Rapunzel:)<3 vi va ute och gick tsm med emma sen kollade vi lite tv och snackade massa goja
hihi
Du är helt underbara min vän<3

Idag ska jag ringa bm i hörby orkade ej gå dit i morse va lite för trött sen ska jag få rätt på min lön hoppas jag vill ju kunna fixa håret innan helgen. men va fan har inte ett rött öre kar sen då... aaaaa får nog flörta lite med mamma och pappa.

sen ska jag ut och gå en runda hade jag tänkt också men tänkte vänta tills R är hemma om hon vill hänga med :D

idag får tinna sin nyckel till sin lägenhet i hörby. hihi snart kan vi lättare umgås och oftare ;)

Vad händer på valborg? någon som har några roliga planer?

Godmorgon

Så där ja då va det måndag morgon nu igen. ska nog inte göra allt för mkt idag är helt slut i kroppen fortfarande. I lördags va det grill/kubb kväll hos joanna med sandra jenny empa och hennes flickvän. Trevligt revligt. Jag och joanna drack lite cider och vin sen kom tinna och lockade verkligen fram våra praty humör:) så det blev att ringa K och höra óm där fanns någon box. sen begav vi oss till hässleholm till ett ställe som heter kings head mkt trevligt. sjukt bra musik så kunde bara dansa av mig hela kvällen:D
kom hem vid 4 och skulle upp vid halv 9 för jag skulle va modell till tinna när hon gjorde sitt slutprov. mkt stolt är jag över dig hjärtat du va fan bäst:) love love
Sen körde vi till Joanna sen blev det hem en runda för min del och duscha sen till joanna igen:) vi lagade mat och kollade på våra söndags progarm:) så ska mina söndag se ut resten av mitt liv hahaha eller vad säager du Rapunzel? <3


Ut och gå ikväll. oh yes
vem vill med?



Inte ett moln så långt ögat kan nå

Godmorgon
Jag är inte alls på bra humör idag vaknade nog på fel sida kudden. Sjukt irriterande och sen har jag sån huvudvrk så jag ej kan resa mig från ängen fick be mamma komma upp med pappas bärbara datan så kan kunde blogga lite.

Låg ute i solen hela dagen med Rapunzel. mys mys sen kom sandra.
Världens roligaste när sandra kom gav hon joanna blommor och sen slog hon henne på röven så låg där en gubbe ute (en utländsk) som kollade upp och sa är in lesbiska oh fy fan hahaha som vi alla skrattade. Men egentligen kunde han varit bög sån jävla fjolla han är när han ligger och solar. Men aja nu blir det inte mer chokelad från den gubben.
Hoppas min huvudvärk ger med sig snart så jag kan bege mig ner till systemet innan dom stänger men ser lite mörkt ut på den fronten:(
Bli nog grilla och sånt med joanna och sandra idag om jag hittar tillbaka mitt sug igen.

Blev förästen några timmars jobb igår började halv 7 på kvällen till halv 12 :) Va helt okej men lite väl stressigt och förvirrat eftersom det va vinprovning och 6 andra gäster och jag har inte så stor koll eftersom jag aldrig jobbat kväll innan. så jag hade en klump i halsen några gånger under kvällen men det va bara att svälja och försöka se glad ut.

Nej nu ska jg lägga mig igen och vila en stund till.

på återseende




 


090424


Godmorgon

Då va det fredag igen:) Underbart ska snart till Rapunzel och så ska vi lägga oss i trädgården och sola idag igen. eller ja gräsplätten utanför R :P Hoppas det blir lite varmare idag.
Sen ikväll ska jag va taxi till mina päron. Får se vad som mer händer på kvällen.
Lörsdag ja skulle det vatt grillning men vet inte om det blir längre kändes som våra planer inte gck riktigt ihop. men men kanske löser sig. är inte alls så taggad längre iaf.
På söndag ska jag va modell till tinna<3 när hn ska göra sigg slutprov på sin nagelbyggarkurs. spännande hoppas hon klarar det men med min hjälp ska det väl inte va några problem:) eller vad säger du hjärtat? :)

Förstår inte mig på mina drömmar. ska nog skaffa mig en drömtydarbok.

Nej nu är det dags för frukost

Torsdag och solen är framme:)


Så nu ska jag snart bege mig till kommunhuset på möte hoppas det går bra och att jobbet blir mitt:)
Va på gästis igår och jobbade det gick hur bra som helst. och kul va det.

ska spinna ikväll mer har jag ej bestämmt. men men hinner ej skriva mer nu uppdaterar nog senare:)


ha en super skön dag

Godkväll

Så då va denna dagen avklarad. har sån satan huvudvärk men hoppas det är bättre irmogon. Har iaf åkt rullor idag sen körde jag hem till Tinna och så har vi solat hela dagen och bara snackar massa skit och skrattat. sen blev det en tur ut till stallet med emma och släppte ut fölet och senza:) som dom sprang. hihi
sen gick vi en halvtimme innan hon körde hem nu har jag precis kollat på tonårsliv. har många olika tankar efter det programet speciellt om hon som har anorexia. sjukt hemskt men ändå blir jag så irriterad på henne.

imorgon blir det nog en runda på gymmet men nog inte förrän sernare så man kan njuta av solen om det är fint väder. sen ska jag nog gå en runda med emma också senare på kvällen. Är skönt att gå en runda på kvällen innan man ska krypa ner.

Bli nu frisk Rapunzel<3 inte kul om du ska bli sjuk igen


jag funderar och funderar på varför situationer uppstår och varför det blir som det blir hela tiden.
Visst finns mirakel men ibland blir det inte som man vill


Undra när jag ska hitta någon jag kan älska igen är rätt avundsjuk på både Elin och Joanna som båda två har någon. hörs så härligt när ni berättar om vad ni hittat på med era käreste. haha men jag lovar jag är inte bitter på er för det:P <33


nej kanske ska hoppa ner i sängen nu och sova lite.

Godnatt gott folk  :)

Måndag morgon

Godmorgon. Så det va det måndag igen. Tiden går så sjukt snabbt. ska iaf ägna även denna vecka till till största del av träning:) Ska nog dra på mina rullor nu och kör en runda så får vi se vad det blir för träning sen idag om det blir en lång promenad eller om det blir lite gym. ska iaf spinna onsdag och torsdag underbart:D Mongosöndagen igår va underbar som vanligt. blev en del skratt inte det heller så ovanligt. Jag älskar min rapunzel <3 Hoppas på man får in någr möten med vänner i veckan också.

Dagen som börjar med bokstaven S

Så då va det söndag igen fan vad helgen har gått snabbt. Har bara haft en lugn helg iaf har spenderat den med Rapunzel:) Igår jobbade jag på gästis det va sjukt kul. älskar när där är mkt att göra så tiden bara flyger iväg. Hade 76 gäster under dagen. så det va full gång. hjälpte mest till i disken igår för vi va redan 3 som skulle servera så jag anmälde mig frivilligt att stå i disken med susann :)
När jag väl kom hem va det dags att äta för det hade jag ej hunnit med på hela dagen hade bara fått mig 3 loka men det va så jävla gott.
Fick köra mamma pappa moster och hjalle till festen dom skulle till sen hem satte bilen sen cyklade jag till Rapunzel. det ångrade jag asså att jag lämnade bilen och tog cyklen för fy fan vad kallt det va. så jag och R kollade tv och hade det mys hela kvällen:)

Ska hoppa in i duschen nu sen bege mig till R hade jag tänkt vi ska ha mongosöndag och så blir det en promenad också skulle jag tro:)

Veckan som kommer ska bestå av massa träning och ett jobbmöte:) och självklart ska jag umgås med vännerna


Sommar sommar och sol

Har egentligen massor och skriva om gårdagen men orkar verkligen inte göra det nu så får bli lite kort hur dagen sett ut.

Va iaf och tränade med jessi idag. sjukt härligt men fan va sliten jag va. Sen har hjag bara degat i soffan hela dagen:) ska till Rapunzel en runda kväll blir ej så länge eftersom jag ska jobba imorgon. Börjar kl 9 så får komma i säng i tid ikväll. hehe
Snart ska jag ring Tinna och berätta hur min kväll ser ut så hon kan bestämma sig om hon ska komma in om oss innan hon ska vidare.

Fest i morgon men vill jag det? hmm är ju inte alls sugen på att festa inte efter en hård veckas träning. aja vi får väl se vad som händer. och vad  jag orkar.

Sliten som få

usch idag är jag verkligen helt slut i kroppen. Va med emma i stallet till klockan 12 inatt och hoppades på att hennes häst skulle komma igång och föla. men hörna och kliade i sönder sin svans. inte mkt till drama där inte. Innan det hade jag gått hem till emma så kollade vi greys och lite annats trevligt:)

Idag står det träning på schemat. ska bara får lite enegi så jag orkar ta mig dit också. men det löser sig ng. sen blir det nog en promenad ikväll också om inte jag blir helt för slö av träningen.

så jävla tråkigt att det blåser så mkt för annars hade det nog varit helt varmt.

Vad händer i helgen?

Dagens Schema

Idag känns det som jag har en del att fixa. iaf ska jag laga mat till Mamma till hon kommer hem på lunchen. sen så håller jag på och tvättar och städar på mitt rum. Sen måste jhag till apoteket och köpa allergimedicin. sjukt jobbigt det möget ska börja nu. det är nog det enda som är negativt med vår/sommaren. Ska till gymmet också en vända ¨men hade för mig jag såg någon lapp om att där inte va öppet hela dagen men har ju självklart glömt bort när där va stängt.. typiskt mig.
Pratade med joanna om att ut och gå en runda ikväll också så blir nog det med. :)

Nej nu måste jag återgå till mitt städande :P




Doften av grillat

Just nu sitter jag i soffan och väntar på att maten ska bli klar. jag blir så glad när jag känner doften av grillat det är så sommar känsla över det hela. Tänkt på det alla älskar typ sommaren. Nästan aldrig någon som är glad när det är vinter. Jo jag och Tinna för vi älskar ju snö:)
Men jag ska inte va sämre och säga att jag gillar vintern men visst älskar jag sommaren:)
Hoppas på att jag får reda på jobben snart så jag kan planera med dom på gästis:)
Deklarerade innan. dom perngarna kommer klirra härligt i kassan när dom kommer. Hoppas verkligen jobb och sånt löser sig nu. att där kan bli mkt jobb på gästis och förhoppningsvis det andra jobbet i sommar. vill det sjukt gärna. Känns som dagen har vändt och känns mkt possitivare nu.
Fick dock aldrig säga hejdå till Ania för vissa hade så froktansvärt brottom inte ania då utan hennes skjuts. Aja!
 
Efter häldelsen i helgen har jag blivit sjukt fundersam.
Folk slutar aldrig förvåna mig men jag blev väldigt förvånad hur jag kunde hamna i denna konstiga situation.. Aaaa inte likt mig . hur kunde detta hända?

En blanding av sött och salt


Igår låg jag bara hemma hela dagen alla skulle iväg eller jobba. Sen på kvällen va jag allt för trött för att göra något. Idag ska jag nog träffa E en runda innan hon ska jobba sen hoppas jag på att jag får träffa J också nen runda idag.

Igår hann jag fundera sjukt mkt. egentligen vet jag ej varför jag tänkte så mkt på allt det där men ibland är det skönt att gå långt in i ens tankar.

Nej nu vet jag inte vad jag ska skriva mina tankar blir inga bra meningar..



As high as the moon
So high were my spirits
When you sang out my name

And coming from you
It was enough just to hear it
Oh, it rang like the bells did today

But even the sturdiest ground
Can shift and can tremble and let us fall down...

Kindly unspoken
You show your emotion
And silence speaks louder than words
It's lucky I'm clever
Cause if I didn't know better
I'd believe only that which I'd heard

In the days of my folly
I followed your lead
Did what Simon Says to do

But I won't let melancholy
Play me for a fool
Oh, no I'm on my way somewhere new

And as far as your lack of something to say
Well, to tell me goodbye there was no better way

Kindly unspoken
You show your emotion
And silence speaks louder than words
It's lucky I'm clever
If I didn't know better
I'd believe only that which I'd heard


So don't keep me up till the dawn
With words that'll keep leading me on
I know much better than to wait for an answer from you

Kindly unspoken
You show your emotion
And silence speaks louder than words
It's lucky I'm clever
If I didn't know better
I'd believe only that which I'd heard

Gald påsk och allt det där


Det va ett tagsen jag skrev nu och ja har inget att skylla på mer än att jag inte haft någon lust. Har legat sjuk nu i några dagar och det suger verkligen. hann jobba en dag sen va det sjukbädden för mig. roligaste är att Rapunzel också blev sjuk samma dag. hahaha Ett täcken på att vi umgås mkt kanske haha
Igår va jag bara hemma hela dagen helt själv för mamma och pappa va på konstrundan när dom väl kom hem startade vi grillen sen kom moster med familj så åt vi super god källsmat.Sen fick vi utan och köra jag och moster, fick ta en runda till stallet och ta in dom galna hästarna. oh vad jag harsaknat stallet. helt sjukt. Det är verkligen terapi för mig att va bland hästarna.

Idag vet jag inte vad som står på schemat men något vill jag göra iaf. Är inte helt frisk men kan ej sitta inne och uggla mer nu. det kliar i mina ben.

 Fortfarande väldigt tankspridd när det gäller dig och ditt märkliga beteende. jag försöker klura ut saker men tror det bara gär mig illa så får väl försöka släppa dig helt nu för vad ska jag göra när du ena stunden vill och nästa är osäker. Är du det redan liksom när det bara handlar om att vi ska ses och se vart det leder så vet i fan om du är värd att lägga ner tid på. för vad händer sen när vi kommit till en punkt då man typ får bestämma om man ska fortsätta ses eller ej. hmm aja du är ett levande ? för mig.


Saknar mina vänner förträffligt mkt<3<3



have you ever?

Brännbollsgillet va mkt trevligt men trodde det skulle vara fler med. men men vi hade iaf kul med våra partykläder och alla dricka. orkar ej skriva om hela kvällen nu får bli en annan dag.

Sjukt off och inte alls i form är jag idag. Blir så trött på folk som säger en sak sen inte vill det eller ändrar sig. förstår inte hur jag ska kunna förstå mig på dig. hela tiden skulle det handla om tid och hur mkt är tid är det mer än 4 månader är det verkligen värt besväret då? Varför inte säga nej direkt?

Är hos Rapunzel en runda och muntara upp henne. Finns alltid här för dig<3<3

Dream Team/Brännbollsgille


Idag är det dags för brännbollsgille ska bli sjukt jävla kul:) jag elin joanna och kanske ania skan styla oss lite för en kul grej. måste bjuda på sig själv lite.

orkar ej skriva mer nu blir uppdatering sen

Vår Vår Vår :)


Nu va det äntligen vår igen. blev lite ledsen när man trodde våren kommit innan och så kom det snö igen men nu är våren tillbaka:) Ska mysa i solen med Rapunzel idag och laga mat:) sen blir det träna ikväll och mer har jag inte planert.

Igår skulle egentligen jag och slelin till nova men vi bestämde oss för att skita i det. så det blev andra planer. stack ner och handlade blomma och gravljus och gick till vår kära roggans grav. saknar han sjukt mkt. stannade där ett tag och pratade minnen om alla älgaställ, popcorn i bilen lampr som gick i sönder fester och allt. sen bestämde vi oss för att ta en vår glass för hans skull. men när vi väl satt och skulle äta glassen gick solen i moln men inte deppade vi för det. Sen körde hon mig hem och hon och niklas begav sig till malmö.
Själv kom när jag kom hem blev jag helt förvånad för i hade inget köksbord och ingen tv där nere. Ringde pappa och han förklarade det hela min kära bror ska ju flytta igen så skulle han ha bordet och tvn va ju hans. Så jag skickade jag til R och stack dit där blev färgning av hår lite mat och sen greys:)

I helgen verkar det som det blir brännbollsgille:) kul kul men tråkigt vi i trion inte fått någon inbjudan. tur prahlan inforerade oss iaf:)



nej nu ska jag hjälpa R att moblera om:)

RSS 2.0