SNÖ :)


Jag är överlycklig att det snöar men inte att det smällter igen:( Men verkar som det ska bli kallt nu dom kommande dagarna så får hoppas det blir mer snö då :)
Läste precis att Ania min lilla örebroare kommer hem imorgon oh v kuuuuul:) Henne saknar vi
Pratade lite med Joanna på msn innan idag henne saknar vi massor massor <3

annars idag har jag jobbat världens segaste innan jag kom till skott och började klä på mig. så fick stressa lite. Väl på jobb va det bra. fick en dag till jag ska jobba nu den 23 i receptionen på vc
väl hemma blev det att slänga is sig middag sen till fian och idah. sjukt snyggt nu när dom målat om. vill också flytta.

Helgen va bra
fredags kollade jag idol med emma sen en runda till tinna
Lördags festade jag med fiffi, drog till ladan tinnisen va också med :)
Söndags mys med tinna. fick besök av andreas och tim skit kul får bara inte bort den satans tattueringen bara. men tinnas present slår ändå allt hahaha
sen kollade vi solstorm med hennes familj. :)


Helgen som kommer blir en mkt intensiv helg men kommer bli kul.
Kanske ladan på fredag med elin :)
Lördag fest i lödde
Söndag SLAPPA

Många tankar som snurrar just nu.
någon gör mig förvirrad



nu ska jag sova


Natti natti


man väcker en ångest när man släcker en annan


Så då va det onsdag kväll och jag ska snart sova.
har varit en lugn dag på jobb inte allt för många som skulle vaccinera sig inte som igår när det va över 600 puuuh att man va slut i huvudet då.
idag blev det inget promenad för emma va tvungen att åka till sin syster och jag gillar inte att gå själv när det är mörkt. Är sjukt mörkrädd.

Läste i tidningen idag om 11årige viktor som blivit mobbad i skolan en längre tid så han tog livet av sig. Blir så sjukt förbannad när jag hör sån och ju mer jag läste ju värre blev det. Hur kan skolan bara skita i att göra något eller bara göra så han får byta skola. Och BUP som inte hjälpte familjen när dom sökte hjälp till sin son. usch vissa människor är så hemska. Och barnen som mobbade honom måste må skit eftersom det dom gjorde blev en annans död. Och hade dom bara blivit tillsagda hade dom kanske insett att de dom gjorde va fel och gjorde att en annan person mår så dåligt som han gjorde. För det är faktiskt dom vuxnas fel det mest i den här sorliga historian.

Imorgon blir det jobb sen en promenad och förhoppningsvis en liten träffa med tinnisen :) Sen håller denna kvinnan helg :) Gillar verkligen att jobba bara 3 dagar och ha ledigt 4 dröm jobbet :D fast skulle tjänat dubbelt så mkt hehe


Grattis till er mina vänner som fyller år idag :)


Godnatt


7/12


Så då va man hemma efter en promenad med emma och elvis. Blev så chockad när elvis hoppade ut ur bilen sist jag såg han va han liten bebis bara nu är han helt stor.
Gick iaf i en timme och pratade om massa minnen från turkiet hehe :)

Nu är det ullared på tv ett rikugt jävla onödigt program med väldigt speciella människor man kan ju inte mer än skratta.

Blir en tidig kväll idag känns som jag behöver det så jag kommer upp imorgon så jag hinner träna innan jobb.
sen får det bli en promenad på kvällen.

har inte gjort för mkt kul idag. dagen har mest bestått av städning, tvätt, matlagning


nej nu ska jag återgå till tvn


Tack & Godnatt


Ikväll har jag följt med Sofie och Idah och hälsade på Camilla i malmö trevligt trevligt as söt hund hehe men en aningens damp. 
Helgen har varit lugn och vit. Igår va jag skjukt sugen på att åka till wonk och dansa sist jag va där spelade dom sjukt bra musik hade kunnat dansa hela natten och morgonen.
men känner mig sjukt stolt som tog det vuxna beslutet att utesluta alkoholen.
Blir massa fest i december ändå.

Min kära vän elin ringde mig igår haha trodde jag skulle dö av skratt så bakfull hon va efter hennes personalfest:P Hon som bara skulle bli salongberusad gick inte så bra snutte :)<3

Ska man till Ladan i december eller inte? Beslutsångest

Mina underbara samtal var kväll innan jag ska sova kommer jag inte få på 4 dagar:( Men jag klara mig nog får jag hoppas men är lite tråkigt. Telefonen är ovanligt tyst.

Joanna min underbaring som jag saknar dig och våra mongokvällar. Hade behövt en sådan nu väldigt snart men som tur är har jag pratat med dig på msn rätt mkt på sistone. Det gör mig glad<3


Nu säger jag godnatt och tack för mig




Allt blir till det bästa tillslut


Har varit med Elin uppe i deras hus och kollat när dom fixade ihop den nya soffan:) jag och elin deltog inte allt för mkt blev mest massa snacka och så fixade jag hennes hår :) jätte söt blev hon. Hem en sväng till hennes mamma så fixade hon till det sista för hon skulle ju på personalfest :)
Följde henne och vicky till bussen sen begav jag mig hemåt.
Blir en lugn kväll med mammsen idag kolla idol och äta något gott. fast helst hade jag velat ha en mongokväll men min älskade rapunzel<3
saknaden efter henne är enorm(L)


Tg en cider med elin innan fatta vad party sugen man blev hahaha sjukt sugen på att dra till ladan och bara dansa loss men är inte rikitig i form i kroppen idag så passar väl bra med en vit helg.

hade fått ett sött sms imorse när jag startade min mobil :) sånt gör dagen mkt bättre :) du är en riktig sötis du hihi


Läste igenom gamla blogg inlägg innan så mkt skit vi har haft för oss mina änglar haha som man skrattar.
Kom och tänka på när jag och joanna är i full gång med vårt trams så säger en av oss är den vid eller vid hahaha  eller med elin
- amen kärring jävel
- men det va ju hildur
- amen jävla hildur

:P



Tur man har sådana underbara vänner som man har.

Tinna sitter och sjunger vi är på gång vi är taggade vi är tända
jag och joanna lägger oss på golvet och asgarvar
Tinna förstår inte vad som är så kul men alla vet ju att låtern går såhär vi är på gång vi är laddade vi är tända hahaha


nej nu ska jag sluta svamla

:D


All good things come to an end


Det kan bara va jag men känns inte som innan tyvärr. Why? Tänker jag på det för mkt eller. hmm
Måste nog ventilera mig hos någon snart.

Ligger iaf hemma i min säng och har ont i hela kroppen och halsen börjar göra mer och mer ont. Vill verkligen inte bli sjuk nu. Fast bättre nu än om en vecka. Då ska jag hjälpa Fian och Idah och flytta och så hoppas jag på lite fint besök från några mil längre upp :)

Min kväll består bara av tv tittande hela kvällen och sängdags tidigt.

Är fruktansvärt sugen på ost chips men orkar inte bege mig ut och köpa för då måste jag upp till konsum eller kvantum för de är dom enda som har dom.
men är kanske bra så slipper jag dom extra kilona :P


Oh vad jag vill ha melissa horns nya skiva.



Godmorgon Torsdag


Vaknade helt täppt i näsan och ont i halsen:S Låg och räkna på mina pengar igår. Känns som jag inte kann göra det jag vill göra denna månaden så får tyvärr avboka lite saker.

Blev inget jobb idag iaf så det känns bra eftersom jag inte mår så bra.

Blir städa och tvätta idag tror jag :) Och om jag känner mig lite bättre så blir det en promenad också

Nu ska jag äta frukost.



Minus grader och frost :)

Nu är det kallt i skåne. Det va verkligen på tiden. Hoppas det håller i sig bara.

hade världens underbaraste dröm inatt om dig :) Va helt mysigt men den va lite galen också. Elin va helt galen haha skattar bara jag tänker på det. 
Ligger i min säng just nu vill inte gå upp är så kallt utanför mitt täcke.
Ska jobba på bvc idag igen. vaccinet på vc är slut igen så blir ingen vaccinering för dom äldre idag. får se hur det blir imorgon jag hoppas på att det inte blir för jag är helt trött på detta jobbet  nu. känns helt hemskt att säga det men ja. men jag får ju pengar iaf det är ju positivt.

Ikväll ska jag träna eller ut och gå har inte bestämt mig än.





Varför kan jag inte sluta tänka på dig?


???

Varrför blev texten så stor i mitt förra inlägg hahahaha

GLAD

Igår blev jag värsta bf när jag skulle beställa mina nyårskläder men idag är jag glad  igen för idag va tröjan tillbaka :) hihi så nu är allt fixat. såååååå skönt hoppas nu bara att det passar och ser bra ut.

Gårdagen såg ut så att jag jobbade till klockan 6 sen ute på promenad med sofie och idah sen blev det prat med Rapunzel på msn :) som jag saknar henne och som jag skrattade när hon visade hennes tröja haha du är inte fullt frisk:P <3<3

Elin ringde och typ väckte mig idag:P hon är rolig hon. haha man blir så glad när man vaknar till din ljuva stämma <3


Kanske göterborg på fredag och kolla idol hihi KUL. Bara jag får mina pengar.


Känns as bra att veta vad man ska göra på nyår. Känns som det kommer blir super kul ..


RSS 2.0