AP

Djurplaneten är ett måste när man är hemma hos Elin Ingvarsson. Det är något sorts begär hon har. Ibland kan man få väldigt märkliga samtal av elin. Typ Sanne vet du hur länge små fåglar lever haha nej det är liksom inget jag brukra fundera på men ja hon är lite speciell men jag tycker om henne ändå :) <3

Verkar som vi snart ska ut och gå. orkar jag vekligen det idag haha ja vi får väl se.. Yoooa<3 ska nog också med hihi

Jag och elin somnade inte förrän ett inatt och vaknade alldeles förtidigt så vi fick vila en stund på soffan innan:P hahah Det är hårt att vara arbetslös . . . .

Imorgon ska jag till min älskade Anna:D ska bli super kul va på tok för längesen jag träffade henne. <3

27/1

Så då va snart denna dagen slut. Men idag har jag varit ute ooch gått med elin emma och tinna. sjukt jobbigt va dte i slutet man märker att man varit sjuk några dagar. Men börjar bli bara har bara lite förkylning och hosta kvar.
Längtar som fan till lördag vill bara hitta på  något roligt och hoppas verkligen det blir kul också. <3

Sitter hos E nu och kollar tv. ska sova hos henne inatt hihi

När man längtar efter helgen går veckan helt långsamt. men annars springer alltid dagarna iväg. undrar varför...

Var finns du? Som ska göra mig hel igen och få mig att le det där extra speciella leendet man bara har när man hittat någon speciell i sitt liv...




Jag vill . . . .

Så då va man snart tillbaka igen i sitt vanliga jag lite förkyld bara. Men har iaf kunnat ut och gå med elin dag. det va sjukt skönt. ska snart hem då elin ska till lund och fika med sin gamla arbetskollega.
ikväll blir det lipstick jungel med tinna och elin:) myspys <3
Ska testa på nåpgot pass i veckan på nya gymmet i hörby. Ska nog köpa träningskort där sen så man både kan gå på gym och träna pass.

Har blivit fan till Anders Bagge idag på facebook älskar den mannen:P han är så mullig och gullig:)

Jag vill göra något rolig med mitt håt men vad? är trött på min frisyr men ändå älskar jag den.. aaaaa jobbigt detta.
Skulle lätte kuna testa att ha rött hår det är sjukt coolt men ja sen fäller det något så sjukt mkt och så blir det en piss färg.

Varför förändras saker och ting fast man ej vill det? när någo varit så bra och roligt så ara förändras det fast ingen vill. sjukt störigt.

Jobb jobb jobb ja va fan är det? inget som jag har iaf och det börjar bli sjukt tråkigt.. Ge mig ett jobb för jag ääääälskar pengar specillt om jag tjänat dom själv. För jag vill ju kunna åka utomlands med babsen i sommar det är mitt ända mål.
och sen kliare dte i mina fingrar nu jag vill shoppa kläder:D massor av nya kläder för vem älskar inte att ha nya kläder i sin gadrob? hahaha

Galet




Haha jag har våfflat mitt hår:) puuuh det va drygt är inte helt klart där bak men vem fan ser det inte jag iaf:P jag tycker dte blev sjukt coolt. skulle lätt kunna ha det såhär en kväll med dom rätta kläderna till så blir det nog ballt. eller vad säger ni?

Har umgåstts med joanna och sandra idag:) kul kul skönt att kopmma iväg nu när man legat hemma i flera dagar. men kändes att man ej va helt kry. så får ta det lugnt:D

Imorgon ska jag ut och gå med Elin:) det har jag saknat som fan när jag legat hemma i min säng.

På lördag babes då ska vi ha sjukt kul:D:D<3<3


Vad hände?

Vaaa Sverige vad hände? Verkade som ni stod och sov första i bärjan av matchen helt plösligt hade frankrike gjirt 7 mål och vi 2 inte alls bra. Ni va ju bätte med mot kroatien. fan att ni inte slog dom hade varit så jävla underbart. men men idag försvann våra medalj chanser iaf:(
Men kan jo också bero på att den snyggaste målvakten inte va med....aaaa skulle kunna dööö för honom.. mjauuuuu

Nej nu ska jag kolla film sen krypa ner i min säng..

Ännu en dag :(

Nej asså nu blir jag snart helt less på detta. men tack Kitty och Anna för er omtanke:) kändes bra..
Igår hoppade jag nästan upp och ner i soffan när blondinbella( även kallad miss piggy) äntligen åkte ut i let's dance.. hihi hade jag inte haft så förbaskat mkt feber hade jag mer än gärna gjort det.
just nu håller jag på att svettas ihjäl. men en sak är positivt och det är att jag har sovit hela natten:D:D min hosta börjar försvinna. tack vare det äckliga skitet mamma köpte igår. världens äckligaste hostmedicin i form av sirap.. sjukt äckligt att svälja och smakar blääääääää.


ska nog ringa min älskade vän Rapunzel och fråga om hon lånar ut sin sex and the city film ikväll så jag har nått att göra.

usch tycker verkligen synd om mig själv idag :P

S ska till doktorn :(

Idag väkte pappa mig och sa det är dags för dig att gå till doktorn. har hostat hela natten har ej kunnat sova typ och har cepe ont i lungorna.. Har precia tagit en alvedon så jag kan vara uppe lite för febern bara striger hela tiden:(
Blir nog en lugn helg för min del tyvärr:(



oh i miss you

Sjukling :(

Igår efter jag och elin haft ett jävla bry med tims hund kände jag att kroppen va helt slut. nog för den hunden va helt crazy men så trött kan man ej bli av det. cyklade hem och la mig i sängen. tog tempen och jo nu förstod jag varför hade ju feber.. somnade nästan dirket efter några hostatacker.
Vaknade i morse och ville bara avlida finns ingen värre än på morgonen när man är sjuk....
Har iaf kommit fram till att jag tål ej min hostmedicin den dödar min mage och inget kan stanna kvar... Ska nog be någon köpa cola till mig för avslagen cola är det bästa för dålig mage... Elin fuskar jag då? Får man dricka sånt när man är sjuk ? hehe
hoppas på att jag mår bättre imorgon iaf..
vill ju ej va sjuk i helgen men det kan jag nog räkna med tyvärr...

drömde innan att jag och änglarna va på semester tsm haha sjukt kul men en del kaos:P men det är väl så det ska vara... längtar tills jag får jobb så jag kan spara pengar till vår resa för jag ska utomlands i sommar så är det bara...:D




19/1


I fredags kollade jag let's dance med Rapunzel och sandra. men sandra somnade rätt snabbt och jag och R kollade film. helt plötsligt hör jag ett ljud låter som en kattunge. jag kollar på R och hn har regagerat också vi kollade mot tv men när va bara en stor katt sen tittade vi på sandra och det va ju hennes näsa som lät. hahaha som vi skrattade:P
Lördags hämade date mig vid halv 8 oc s begav vi oss till malmö. när vi va vid lund lös hela himlen upp i ett blott ljus. jag och elin blev sjukt rädda trodde det va en ambulans bakom oss tittade bak inte en ända bil bakom oss. haha sen sa elin det va nog en komet. Calle tyckte elin va helt ute och cyklade och drev med oss resten av vägen in till malmö men ack calle, elin hade rätt:D det va n komet.
Vi hade värsta diskutionen om hur stor den va och hur mkt den kunde förstöra. så på nyheterna sa dom att den va som en lite större sten. som vi skrattade:P
lördags kväll umgicks vi med niklas och hans vänner sen kom calle och umgick med oss också... :)

söndags blev det slappa hos niklas med pizza och one tree hill. säsong 6 är avklarad


idag har jag varit ute och gått med elin och tim:)


 


? ? ? ?

Jag är verkligen i en svacka just nu. allt känns så jävla meningslöst och tråkigt. Blir arg och ledsen för minast lilla och startar många bråk på grund av detta. Men vissa får faktisgt skylla sig själv när man inte kan ta emot en ursäkt så får du stå för konsikvenserna. eller vad man säger.

Har märkt att det finns många som vänder kappan efter vinden. och jag är trött på att ha sånna nära in på mig för det bara skricker falskhet om dom. tyvärr tappar jag folk som jag älskar oerhört mkt på grund av detta. men just nu är jag i ett stadie i mitt liv där jag inte orkar med falskhet.
Bara för man va ledsen så skulle man finnas där och säga både det ena och det andra men sen när några månader har gått så svider detta fortfarande men nu har vissa en annan synpunkt på saker.. hmmm det är så jävla ruttet och falskt.

Har iaf gått långa promenader hela veckan tsm med elin. har varit mys och lite rehab också för vi har varit i skogen och man blir så harmonsik där.

usch känndes skön att kräka av mig lite..

Vi måste nog vara ifrån varandra för just nu bråkar vi om allt och det orkar inte jag.



time to say goodbye

Live your life

Måndag igen och känns helt jävla värelöst har fortfarande inget jobb. Men ska söka några jobb nu under dagen. Annars blir det mest laga mat för min del vila ut och gå med elin sen kanske ut och gå mes joanna ikväll:)
Förhoppningsvis träffar jag Natha en runda också det hade vairt super trevligt......
Men egentligen är jag så förbannat trött att jag ej pallar göra något. vill bara somna om och vakna helt jävla pigg. kan ju undra när det händer. hahahaha





Riad n' the bedouins


Lördag........
Sjukt tråkigt känns allt. händer ju inget roligt och sen känner jag inte för något heller. aaaaa panik på mig själv nu ju.
Har iaf varit ute och gott en runda nu på 40 minuter mkt skönt men kallt och grått så det va inte allt för uppiggande.. Igår va jag hos majsan och fixade till min färg under luggen:) mkt mkt mkt vackert. svart och fint:) TACK!!!

Prahlan kom och hämtade mig vid halv 9 tiden upp till henne en runda och snackade. dom körde till sälen i natt.. Helt avundsjuk blev jag. vill också fast jag aldrig stått på ett par skidor.

Ikväll ska jag på middag hos Rapunzel:) myspys sen kanske upp en runda till rasse där elin sitter barnvakt. Annars vet jag inte vad jag ska göra. men hoppas på att kvällen blir bra:) vill att den innehåller mkt skratt och lite magknip från allt skratt.

Let's Dance igår va rätt roligt för Morgan va sjukt rolig när han dansade. Jag och danne kom fram till att Tippen va nog det bästa sommarlovsmorgon och mysteriet på greveholm va den bästa julkalendern:)
Blondin bella va inte allt för bra på let's dance. så mke snack det har varit runt detta så blev det värsta floppen. hahaha
Laila Bagge där emot va det lite bättre klös i.....

nu  ska jag göra mig klar.


byyyyye

street of dreams

Denna dagen blev förstörd helt snabbt på grund av din jävla bilddagbok. trött på att bry mig om vad du gör och vad du skriver om speciellt när du skriver om ja du vet nog vem. förstår inte ett skit. du är så konstig när vi ses ibland kan jag nästan tro du vill igen. men ja vår tid är någ slut är väl bara för mig att inse det.

oh hatar vädret blir ju helt nere av detta.

Aja ska iaf till Majsan idag och fixa till min färg i luggen och klippa till den för det är åp tok förläng:) sen påstod pappa jag skulle handla till ikväll hmm nja det vet jag ej om jag vill. hahaha
Ska förhoppningsvis fixa sig med jobb snart. men ja man vet ju aldrig.






vad händer ikväll? någon so vill hitta på något?

Kyla i Sverige

Riktigt kallt ute. Va ute och gick med E innan idag skönt va det men kallt kallt kallt om benen. så vi fick hem och värma oss under varsin filt.
värst va det ändå i måndags när vi åkte till martin innan vi skulle till jägers. då va det 14 minus grader.. det är fan inte normalt. inte för att vara här. blir helt onskakad först är det varmt eller ja varmt för att va vinter sen blir det super cepe kallt. hahaha

Nu har vi precis ätet middag :)

nu blir det nog mest kolla tv och bara ta det allmänt lugnt.



Måste söka jobb nu som fan men suger mest för det finns inga jobb. bara där man ska ha sjukt mkt erfarenhet. och hur ska man kunna få det när man aldrig kommer in på arbetsmarknaden.

är sjukt taggad på att åka och iväg som joanna sa. men vill ändå ha en buffert innan så får väl se hur det blir med det



let it snow


jag ser det snöar jag ser det snöar

Fick rädda fiskarna innan hos familjen ingvarson. deras damm hade frysit igen och dom höll på att dö så jag fick hacka mig igenom isen och nu är dom så jävla glada.

Igår va det verkligen mongo.. Jag joanna och elin hade värsta mongoaftonen. haha som vi skrattade. va längesen vi va allihopa:) det va njas<3
Längtar till söndag när det är dags för övernattning med trion:) ska bli så jävla mys
<3<3<3<3<3<3<3<3<3

vad händer denna dag? om en viss person hade svarat så kanske jag kunnat planera min dag men ja vi får väl se vad som händer.




There was a time

Så då har man precis slutat jobba. jobbade bara eftermiddag idag känns lide skönt:) Ikväll ska jag umgår med Rapunzel och förhoppningsvis kommer date också en runda:) Ska iaf går till kvantum och handla hårfärg till R och sen fixa hennes hår.
Sen vet jag ej vad kvällen har att erbjuda.

Besviken
Men du bestämmer

Resten av helgen är inte planerad än bara några lösa alternativ så vi får väl se hur blir..

do you like to see me broken?
and why do i still care?






2009 välkommen

Så då va det nytt år och nya tag:)
Gårdagen va helt okej.. Mys med middag hos Rapunzel sen en runda hos danne och sen gick nog kvällen bara utför. Kim skulle tvunget ner på torget och smälla sina raketer.. så vi följde med där.
Mkt folk men typ ingen jag känner kände sig en aningens vuxen.. HEMSKT
hahahaha
Sen blev det yra runder där och snacka med dom man väl kände hahah
efterfestade och somnade där. hahah tur jag kände dom
heheh

Idag börjar mitt nya sunda liv:)
Vi får väl se hur det slutar

Jag ska iaf inte ge upp när jag känner att det kan gå. :D

Nej nu ska jag ringa Rapunzel och se om min lilla vinge lever idag


Men Gott nytt år på er alla en gång till :)






RSS 2.0