Måndag morgon

Nu va det ett tagsen jag skrev men har fullt upp med jobb. Har en liten rast nu så stack hem och betalade en räkning så slipper jag tänka på den mer:)
Helgen har varit full med jobb sen umgåtts lite med vännerna.
Skönt att allt är ur en nu så man kan gå vidare och ha det så bra som man bara kan med sina underbara vänner för underbara vänner har verkligen jag. JAG ÄLSKAR ER<3

Idag jobbar man till 4 sen blir det lite friskvård med Tinna iaf:) ut och  gå fast helst hade jag velat cykla en runde men tinnisen har ju ingen cykel haha sen vet jag inte vad som händer är ledig i morgon. Ta min spruta sen kanske shoppa. Någon som är sugen på att följa med? :)

Nej nu måste jag kila

hejdå

En molnig tisdag


Usch man blir inte alls pigg av detta vädret vill inte alls stiga upp på morgonen och bege sig till jobbet men vad har man för val? längtar till torsdag för då kan jag va uppe lite längre och kan sova länge på fredag för det är min enda dag ledig. längtar till nästa vecka för då har jag 3 dagar ledig iaf. såååå skönt.
Sen har man bara en helg till framför sig sen börjar det gå mot sitt slut. Fast lite tråkigt för jag trivs jätte bra. men min efterlängtade resa väntar på mig och det ska bli sååå underbart att åka:)
Har kollat lite utbildningar som jag nog ska gå sen. får söka in till nästa omgång.

Igår jobbade jag till 2 sen stack jag till tinna och hjälpte henne städa kikade på fåglar och sen blev det mysteriet på greveholm hos tom:) måste se fortsättningen ikväll va? hihi
Sen vid halv 8 bar det av till Ania och umgås lite där. Färgade hår på Pernilla och sen blev det en massa skratt och prat
Så man kan ju verkligen säga jag hade en underbar dag med 2 av mina fina vänner <3
Ni ska ha tack (L)

Har lite rast nu från jobb ska äta lite och sånt. sen får jag fortsätta min dag.


Just beat it

Hemma en runda från jobb sjukt skönt fick ta mig en dusch och frächa upp mig lite. Slutar redan 2 idag och det är verkligen guld :) Är lite seg på jobbet nu men ja blev lite bättre idag after mötet när hjag fick större ansvar och lite mer arbetsuppgifter:) Detta är verkligen någon jag vill jobba med. fast vill helst jobba med ungdomar. Men ska kolla lite utbildningar sen också så får man väl börja läsa lite igen haha kommer jag orka det? Aja vi får väl se man som händer.
Ska iaf jobba hela veckan förutom fredag så blir inte så mkt nöje för min del men något på kvällarna kan man ju hitta på:)
På onsdag ska doktorn ringa om det blir att jag ska ta något vaccin innan jag åker till turkiet.



Nej nu måste jag återgå till mitt jobb



solen skiner för fullt


Man har ju blivit riktigt dålig på att blogga den senaste tiden. Men jag skyller på jobbet som alla andra gör hahaha

Ledig imorgon och det är verkligen sjukt skönt sen jobbar jag hela helgen mindre kul så får hitta på något skojsigt ikväll. blir nog umgås med joanna och barnen hon passar:p det kan nog inte bli tråkigt bada pool och lite sånt:)

Imorgon får jag hoppas det blir stranden med någon.. vem är ledig? heheh

Nej nu ska jag hoppa in några svalare kläder och ringa joanna:)

på återseende

090708

Så då har man slutat för dagen har inte varit någon allt för ansträngande dag iförsig för jag har bara haft en att gå till så det har varit lugna gatan. har varit en sväng hos tinna under dagen :) mys mys<3

Ska träffa ania ikväll va allt för längesen vi sågs sen kanske det blir en runda till joanna men får se hur mkt jag hinner med. Jobbar imorgon också sen är jag ledig 2 dagar.
Jag och Joanna ska till Majsan på fredag och fixa håret:) ska bli super skönt att få det gjort:) sen blir det nog bara en lugn helg tsm med vänner.

Nej nu ropar magen efter maaaaaaat :)


xoxo

tisdagen den 7 juli 2009



Blir nog något i den här stilen min nästa tattoo:) får bli när jag kommit hem från turkiet om jag har några pengar kvar men den kan ju inte bli så dyr.

Jobbar för fullt nu därför jag är dålig på att skriva blogg men har inte hänt så våldsamt mkt för den delen heller.

Resan är iaf betald ock klar nu till v34,35:) ska bli helt underbart att åka iväg. men vill ju h med alla vännerna också men men.

Ikväll vet jag inte riktigt vad som händer mer än att det är allsång och jag hoppas det finns någon som vill kolla på det med mig:) Rapunzel är ju inte hemma annars är hon min trogne tv vän <33


Nej nu ska jag till kvantum och handla.


Ha de

RSS 2.0