Shinedown

Godmorgon

Då va man uppe med tuppen idag tycker jag:P men iförsig har jjag sovit i 10 timmar nu så kanske inte så konstigt jag inte kunde sova mer.
Ska snart hoppa in i duschen och börja göra mig klar för att vi ska dra till kristianstad:)

igår blev det shopping till tusen för min del. hittade två kjolar, leggings, 2 baslinne, en jeansjacka och två par party skor :)
Min älskade Rapunzel hade inte lika stor tur som jag men hon hittade iaf dom fetaste brillorna och en adidas jacka:)

kommer bild sen på dagens klädsel


senare ikväll väntar joanna och ungarna:) ska bli så skönt med en lugn helg.


Nej nu ska jag hoppa in i duschen:)

Ha en super dag

Idag är en bättre dag :)



Känner mig mkt bättre idag men är lite orolig för min feber eftersom den går upp och ner hela tiden hade hög feber igår efter jag gått en runda med hemma men aja ska bara till nova sen så får jag hema och vila igen efter det:)

Denna helgen kommer bli en bra helg känner jag. lugn och skön kanske inte så lugn som folk tänker när ni tänker lugn men jag menar utan utgång och fylleri:P Ska ju va barnvakt med joanna till världens sötaste barn. :)

Ska till k.stad imorgon för min kusin konfermerar sig:) ska bli trävligt att träffa släkten det va ett tagsen känns det som.

Jag och mamma satt och diskutera igår var vi ska först då när två av kusinerna tar studenten detta året på samma dag s¨åklart. mamma bara var ska vi först haha vem tror du har godast mat . som jag skrattade

Nej nu ska jag lägga mig på soffan och kolla tv en runda för det har jag ju inte gjort farligt mkt nu när jag varit sjuk:P









Gott och blandat  :) <3


Längtar

Imorgon ska vi äntligen iväg jag och Rapunzel:) ska bli underbart skönt fast hade gärna bytat min konto mot Rs haha Men men så är det ibland. Hoppas verkligen på att jag hittar dom sakerna jag vill ha och en par sjukt heta party skor ska där bli också:P

känner mig mkt bättre nu har bara en sådan jobbig rethosta men men så är det ibland. ska nog ut och gå en liten runda nu för jag har ju inte varit ute på 3 dagar kan vara skönt med lite frisk luft.





vi ses

sjukling :(

Vaknade i mosre och halsen kändes ännu värre och så hade jag hög feber. ner och knapra i min alvedon så febern går ner för jag pallar fan inte va sjuk. Hoppas att det blir bättre under dagen och att det är bätte imorgon för jag ska ju orka jobba på torsdag.

längtar tills lönen kommer fast det inte blir lika mkt eftersom jag ej jobbat sen förra onsdagen. men men alltid nått då ska iaf jag och Rapunzel in och shoppa loss som vi tjatat om i flera månader:P

Ska kanske kolla på min kusin ikväll när hon är med och spelar på g-hills drama:) hoppas jag inte blir sämre så jag inte orkar gå dit nu när moster fixat biljett och allt:)


Måste försöka äta något nu för min mage skriker efter mat men halsen verkar ha lugnat sig lite iaf..


 


Dead by april

Vaknade i morse och hade sjukt ont i halsen och min kropp gjorde helt ont. Jag pallar ej va sjuk. så har bara legat hemma idag och degat så det inte ska bli värre. Måste fixa massa saker imorgon också men har iaf städat idag så slipper ju det imorgon iaf.
Skulle träffat min lilla Fiffsi idag men gick ej pga min feber:( Jag finns alltid här älskade du<3 just call me











Sjukt trött på det mesta just nu men så är det väl ibland.








Var ligger landet där man böjer bananerna?


Så då va det söndag men känns som ja jag vet inte för igr va jag och Joanna helt säkra på att det va söndag. för många lediga dagar nu känns det som. Men skönt har det varit och jag har några till framför mig. ska jobba torsdag fredag nästa vecka bara. men men så kan det vara ibland tråkigt med pengarna bara. Längtar tills dom kommer för jag har inte ens en krona kvar jo där ljög jag har nog 4 st i min plånbok men sen är det också det ända. Det första som ska hända när pengarna rullat in är att vi ska till STAN :) Jag och joanna har nog pratat om detta i minst 2 månader nu. haha ska bli så underbart.

Igår va det mongomys med Joanna och så ska det bli idag igen. så skönt när det bara är du och jag ibland ligger på soffan och bara degar, skrattar, spexar och äter hahahaaa i love you hun<3

imorgon ska jag försöka få tag på ingrid på kommunhuset så jag an få mitt schema för i sommar:)


RAPUNZEL VAKNA :P

lördag morgon

Gårdagen blev lyckad iaf början. slutet av kvällen kunde vi skippat. men men va iaf hos Tinna med Joanna:) sen kom Elin sandra sebbe zander mf :) kul att umgås med personer man ej brukar träffa. hade ett långt samtal med sandra kändes så bra att få prata av sig lite. Och skönt att du tyckte också det va okej vi pratade om det.
Blev lite väl mkt dricka för min del verkar som det blev det för Joanna också hahah

Tog iaf en cigg med fian och idah kl halv 3 inatt/morse:P Trevligt trevligt längesen man såg er.

Idag vet jag inte riktigt vad som händer men tror det blir rätt lugnt. Fast alla snackade om ladan igår och knapt sugen blir man ju på att dra dit för där är alltid kul.


Kanske ändå bra det jag skrev igår för nu är det iaf ute i luften och alla erkänner att något är fel och om alla ska kunna umgås får vi sätta ss ner och snacka ut
.

Långledig :)

Ritkigt härligt är det att vara lång ledig :) Är så trött i min kropp. Fick dra mig upp ur sängen i morse eller ja vid halv 11 tiden.

Hade iaf en underbar onsdag tsm med Tinna och Joanna:) Började med att jag mötte tinna vid systemet så handlade vi dricka sen hem och drack lite hos tinna först vilade jag i en halvtimme:P Massa skratt och god dricka under kvällens gång :) det måste göras om babes <3 men då får vi ha en utgång också hihi

Igår va det mongotorsdag hos Rapunzel :) <3

Idag har jag inte riktigt bestämt mig för vad jag ska göra än men får se var rapunzel har för ideer när hon kommer hem :)



Förstår inte va som är fel. När man påstår att det ej är så. Kan inte bara ge en massa om man inte får något tillbaka. Hur mkt ska man försöka när man får höra en massa skit ändå. Varför ska det alltid va någons fel? Det finns alltid två sidor i en konflikt eller vad det nu än är.  Jag menar varför kan man inte bara vara ärlig och säga vad som känns fel? Så kanske felet hade gott att lösa. Men istället säger man det vidare och allt blir en enda stor röra som ingen orkar ta itu med. Men när man ska prata om saker som hänt för väldigt många årsen så förstår jag inte var problemet är. Speciellt till andra personer. Är det för att få dom till att inte gilla en längre? jag menar ska man stå i skuld till någon för något man gjort när man va yngre och inte va så klok. alla har gjort sina misstag och lärt sig en hel del efter det. Men om man ändå flera år senare ska få det kassat i ryggen på en varför va det ens lönt att låtsas innan då? Man kan ej göra saker ogjort men man kan försöka göra det bättre längre fram i sitt liv.






Late




Kulturkalaset

Då sitter man hos Rapunzel och bloggar lite inan vi ska ner til byn och kolla runder lite är ju kulturklaset i hörby idag. fint:) Stars Pilot och Pernilla wahlgren ska hit. se på fan:)
Men första ska vi ner och käkahot dog och dricka milkshake:D


Jobbet flyter på. hoppas på en ledig helg.


nej nu ska vi kila


på återseende    :)



Längesen

Ja det va ett par dagar sen jag skrev men så kan det ju va ibland eftersom mitt liv har förändrats lite om man säger så:)  Jag har ju jobbat en hel vecka nu:) mkt slit och sånt men det är ändå härligt sen när pengarna rullar in:)
Men jag gillar inte att jag ska jobba imrogon det är ju för tusan lördag aja det går nog snabbt får jag hoppas.

Ikväll blir det bara lugnt vet inte ritkigt vad jag ska göra än om jag ska till tinna eller om jag bara ska vara hemma får se efter maten hur sliten jag är då :)

Nej nu ska jag fixa taco till mig och mamma. hihi


seee yaaa




Nobodys Nothing

Då sitter man här klockan är snart kvart över ett och jag kan ej sova är så satans mörkrädd. Hade verkligen behövt någon här så jag kunnat somna men det verkar vara dåligt med sånna kontakter.

Har iaf kollar forever young ikväll med moster det va mkt bra så duktiga dom va. Får mig att tänka tillbaka på tiden på g-hill oh vad jag trivdes där när jag väl tänker efter. hade kunnat gå där hela livet. få sjunga och ha drama alltid.
Snart är det dags för dramat igen ska bli kl min kära kusin ska vara med detta året så får ju dit och kolla på henne. brukar ändå alltid kolla fast jag ej känner någon. Men förra året tyckte jag inte det va lika bra som det brukade.
Hoppas på bättre detta.

Va en runda hs rapunzel ikväll också och kollade loooser som gick på trean helt okej film men kanske ingen man vill se många gånger.

Nej nu ska jag nog försöka sova.

Önskar er alla en god natts sömn

natti natti


Hello you




Älskar min nya hårfärg:)

Godmorgon eller god förmiddag:P
Idag har jag äntligen några planer för dagen ska handla lite så jag kan äta kycklingsallad hela helgen när päronen är borta:) Sen vet jag ej om jag skulle ut och springa med emma en runda.
Sen blir det kolla på Forefer young med moster ikväll.
Grattis på födelsedagen moster:)<3
Tur jag är hemma på din födelsedag iaf hihi
Sen kanske jag sticker till joanna en runda och säger hej iaf ikväll. :)
Lördag inget bestämt så men  tror jag ska umgås med Joanna iaf om allt går som det ska hahah

Nej nu orkar jag ej skriva mer

på återseende

AAAA PANIK

ilska i hela kroppen. Har verkligen försökt va din vän men vi blir nog inte mer än bara bekanta som kan säga hej ocg snacka när vi ses men inte mer än så ingen ansträngning  för att ses och sånt för det är ändå inte lönt. blir så satans irriterad på hur du är mot mig och hur du lever ditt liv. hur kan du tro att jag inte vet vad som har hänt alla vet. och att du inte vet att jag vet vad du gjort nu det är en annan femma då är det bara besvisat att du kan ljuga mig rätt upp i ansiktet. Sen när man berättar saker så kan du inte ens lägga det på minnet utan ska fråga miljoner gånger och det gör mig sjukt irriterad. aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa hur kan du ha förändrats så mkt.? Känner inte dig längre och tror inte ens jag vill göra det heller.


Sorry va tvungen att skriva av mig lite.

know your enemy


Ännu en tråkig grå dag. Men skönt at det inte blåser så mkt idag iaf. tror jag iaf har inte varit ute idag. Egentligen skulle jag varit påväg till ikea nu men det blev ej för tinna skulle jobba. Tråkigt men får bli en annan dag men hade varit så kul att göra något har ine varit något jobb på hela veckan och alla jobbar så ja, här sitter jag hemma och bokar in träningspass för veckan och nästa vecka. Känner att mitt liv är så enformigt just nu. Trisst men nästa vecka ska jag iaf jobba hela veckan :) göttiga tider också

Igår så stack jag hem till Rapunzel<3 sen kom emma och kollade greys med oss:) mkt trevligt

Underar vad jag ska göra i helgen? Vad ska alla andra göra i helgen?

En sak är säker och det är att jag saknar min lilla Ania:) men du kommer väl hem snart eller hihi

Vänner det är en underbar känsla att ha<3 Vad skulle man gjort i livet utan sina vänner. Visst förändras vänskaperna under åren som går och vissa bryr man sig inte lika mkt om längre sen finns där andra som man glider i från eller tappat kontakten med som man absolut ej vill för var gång man pratar med personen så blir man så glad. Har några sånna vänner just nu men ska fan ta tag i det. ska börja träffa er mer. (L)

Ännu en regnig dag :(

Godmorgon

jukt tråkigt att det regnar idag. Jag som trivdes så bra när det va fint väder. Men men har iaf en andledning varför man ligger inne hela dagarna haha
Har iaf bestämt mig för att städa på mitt rum så där inte ser ut som fan längre. vek alla mina kläder igår iaf men nu ligger dom och tar upp hela soffan kanske inte rikigt meningen men ja.
Igår så träffade jag rapunzel på kvällen eller ja det blev ju eftermiddagen eftersom hon slutade så tidigt. skulle egentligen ut och gå men det tillät inte vädret :S så vi käkade och kollade tv istället och det va lika mysigt.
Idag ska jag spinna halv 8  sen blir det cykla fort som fan hem så jag kan se greys. haha ska se om där är någon ledsig plats på något pass innan hade varit bättre så jag slipper stressa:) sen blir det spinning imorgon med:) hoppas jag kan komma ut och gå någon dag i helgen också.
själv hemma hela helgen det är både ba och dåligt. hatar att vara själv på kvällarna men ja hittar väl alltid något kul jag kan göra.

Har sån jävla ångest för det i helgen hatar verkligen mig själv för det men ja när man är full gör man dumma saker. inte för att jag ska ha dåligt samvete kanske men ändå.

är så trött på mina drömmar också var betyder dom igentligen. Jag orkar inte leta efter mr X längre för han finns nog inte. och så farligt är det inte att va singel. men härligt att veta att man alltid har någon att komma hem till.
Nej nu får jag sluta deppa det gör ingen nytta ändå.




Holla

regnig dag

Då va det måndag igen. Ligger i soffan ska snart kolla på shrek den tredje och sen får jag uppoch hoppa så jag få klart pappaerna jag ska lämna in till kommunen. sen ska jag träffa tinna innan jag ska träna hämta hem min cykel som jag lämnade kvar hos joannas päron efter vi firat jessica i lördags. En mkt trevlig kväll men lite väl  mkt dricka kan beropå att jag ätit lite dåligt under dagen när jag jobbade. Åkte iaf till Ladan med Emma och grabbsen sen, hade mkt trevligt men ångrar att jag inte åkte hem varför skulle jag följa med dig på efterfest. du är den mest konstigaste person jag träffat. hoppas jag aldrig mer gör sånna korkade beslut som jag gjorde i lördags.
Min lilla Rapunzel somnade hos olle typ dirket när vi kom dit så vi åkte utan henne. saknade henne på ladan men hade rätt så roligt ändå.

fick schemat för maj det passar mig alldeles utmärkt 9 till 13 måndag till fredag och det börjar nästa veckan:D



Lördagen den 2 Maj

Idag ska jag jobba men vet ej hur längre men börjar ej förrän kvarti 12 skulle egentligen börja 11 men härligt behöver man ej stressa:) har ingen aning hur länge jag ska jobba men hoppas inte allf för länge så jag kan till Joanna sen till hennes päron och fira jessica:)
Gårdagen bestod av massa film här hemma sen begav jag mig till joanna så kollade vi humorgalan och lite singing bee sen begav jag mig hemåt för jag va så satans trött.

Valborg va helt okej inget jag behöver skriva om så. först malmö o parken sen till björka loge.

Längtar till slutet av maj när vi ska åka till stugan om det nu blir av.

Måste hälsa på min kära tinna också i hennes lägenhet:)


RSS 2.0