Behöver jag säga något? haha





En dag i solen


Haft en super bra dag idag med änglarna.
Först blev det stranden med Tinna Jenny Elin och Niklas. Massa sol konstiga samtalsämnen mellan mig och tinna haha sen ett ännu värre med mig elin och tinna satt på stranden och klämde varandra på brösten och jämnförde och diskuterade vilken skillnad det va på våra bröst :P ja det ska va vi till att hålla på så Gubben en bit bort höll på att trilla av sin solstol så som han glodde.

Sen nu ikväll blev det käk på Offside. super gott och mysigt. synd man inte kunde dricka för man blev ju inringd imorse till att jobba imorgon och på fredag. Först ville jag ej men självklart sa jag ja. Blir ju en bra mjukstart till nästa vecka. Ska ju inte precis klaga jobbar måndag-fredag 8-16.30 inget att gnälla över precia helgerna är ju lediga =)

Nej nu ska jag kolla so you think you can dance innan det är dags för sängen.
Hoppas på mer sömn inatt än jag fick igår.


snart kommer käraste Rapunzel hem wawawiiiiie<3

Roggan


It's times like this me learn to live again

















I am a new day rising
I’m a brand new sky
To hang the stars upon tonight
I am a little divided
Do I stay or run away
And leave it all behind?

It’s times like these you learn to live again
It’s times like these you give and give again
It’s times like these you learn to love again
It’s times like these time and time again


jag tror jag tror på sommaren


Har haft en helt underbar eftermiddag med sol och bad hemma hos familjen Ivarsson/Sjöstrand
Jag Ania och Tvillingarna har roat oss i deras pool.
Ania och jag hade lite djupa diskutioner om sex och kärlek alltid lika kul =)

När jag kom hem fick jag klura ut något att göra till middag sen har jag fixat lite här hemma nu sitter jag och kollar lotta på liseberg och funderar på vad jag ska göra ikväll.

Imorgon får det nog bli en tripp till lund eller kstad måste köpa en ny bikini den jag harr är helt för stor och sliten för ska jag till stranden på onsdag vill jag ha en bikini som hänger ihop :P


Nej nu ska jag se vad som kvällen har att bjuda på.

Hoppas natten blir svalare än igår


sista semester veckan

Så då ska man njuta lite extra denna veckan eftersom det är min sista semester vecka. sen blir det jobb till skolan börjar men man ska ej klaga för det man får ju pengar och jobbar bara mån-fre skit najs.

Igår va en hemsk dag för mig. Jag är livrädd för åska och klart ska det braka loss och jag är själv hemma=( Tur man har söta vänner som messade och ringde. Tillsist ringde moster så jag visste skulle det börja igen hämtade hon mig =)

helgen har varit bra. lugn som bara den.  lördags blev det att umgås med lite folk hos tim.


nej nu orkar jag ej skriva mer.


see yaa

kl 11.00 och 30 grader


puuuuuh va jag är varm och det är inte så konstig när det redan är 30 grader ute.
Väntar på att min vän Tinna ska höra av sig om hur hennes dag ser ut. Skickade med Fiffi innan och blev ju äckel sugen på att dra till åhus och sola och bada. men dom hade ju redan åkt. Men det jag inte fattar är att hur det kan va såååå varmt när inte ens solen är framme det är liksom helt disit.

Igår kom jag hem från kstad vid 22 tiden. blev en sväng till tinnisen då och snacka lite skit.



Nej nu ska jag jaga tinna lite till ;) hon är ju såååå seg idag
men tror det har att göra med en liten herr niklas som är på besök.



bye for now

sol oh älskade sol


    Solen vem älskar inte solen?
Har haft en underbar dag med Ania. Solat, pratat och lyssnat på musik. Kan det bli bättre?
Nu ligger jag helt död i min säng och kollar tv.
Smärtan i ryggen har blivit mindre och det är jag sjukt glad för.
Imorgon ska jag till min Kusin i kstad och så ska vi tycka synd om varandra. Ska följa med henne och hämta en häst på kvällen också=) Blir nog att jag stannar där tills fredag kanske längre beror på vad som händer i helgen.
Fast ingen alkohol för mig står klart och tydligt på mina smärtstillande jag fått att man icke får blanda dom med alkohol så får väl lyda dom :P
Fast ska bli rätt skönt har festat som en tok nu dom senaste helgerna.
alltid så mkt fest på sommaren.

På söndag ska jag iaf sjunga och hurra för min älskade vän Tinna som fyller år. Helt sjukt att hon fyller år på min namnsdag=)<3




Vänner genom livets alla motgångar och framgångar



Har varit någon timme hos Tinna idag och det kändes verkligen underbart att komma ifrån sängen och huset. börjar nästan klättra på väggarna eller ja kanske lite svårt men ja :P Hon är världens sötaste också som hämtar och lämnar mig så vi ska kunna umgås <3

Blir nog en runda bort till ania när jag ätit tur hon bara bor en gata bort =)


Vissa av mina vänner har verkligen visat att dom finns där för en oavsett vad, genom sms, samtal folk som hälsat på och allt sånt. Det uppskattas verkligen och min kärlek till er blir bara starkare om det nu går <3


Tisdag


Ligger i min säng och pratar med tinnisen i telefon.
Har sjukt ont idag med men smärtan går inte lika långt ner idag. s¨det är ju lite positivt.

Vet inte vad jag ska göra idag. blir kanske en sväng till tinna om hon hämtar mig.


En bra dag blev en dålig dag :(


I lördags skulle jag elin niklas och anders(elins pappa) ut med båten, sola fiska och åka gummiring efter båten. Efter en timme ute på sjön va det dags för gummiringen.

När det va min tur att åka hände det som inte fick hända. Det hade blåst upp lite vågorna blev större efter båten och jag kunade ej hålla mig kvar och slängdes av i vattnet och slog diverse volter innan jag sjöng ner. för er som inte vet när man landar i vattnet i sådan hör hastighet är det som att trilla i asfalt.
Hur jag kom upp till ytan minns jag ej men känslan att min högra sida va helt förstörd va jag mkt väl medveten om för det gjorde sååå ont och jag kunde knappt andas. Och jag kände att jag inte kunde trampa vatten längre. Som tur va va elin snabb på att få båten runt och få upp mig ur vattnet. Väl inne på land kunde jag knappt röra mig och andningen blev värre. Ambulansen kom och nack kragen fick på och in till lund.
Väl inne i lund fick vi vänta och vänta och vänta. till sist va smärtan så olidlig att jag hade kunnat kräka. fick smärtstillande. doktorn kom och nackkragen åkte av som va en sådan lättnad. In på lungröntgen där det inte hittade något i mina lungor som tur är så efter 6 timmar fick jag åka hem. Har en rejäl muskelsträckning och troligtvis nogon spricka i revbenen men ingen dom kan se genom bara lungröntgen och inget dom kände dom behövde kolla genom annan röntgen eftersom det inte gör något åt det. Gäller bara att vila och låta kroppen ta hand om det.
Men det är inget skönt precis har fortfarande jätte svårt för att ta djupa andetag och smärtan är inget vidare men  inte som det var i lördags som tur är.

Ett stort tack till alla ni som var med i lördags och speciellt till min helt underbara vän Elin som var vid min sida hela dagen/kvällen. Jag älskar dig <3

När vi väl skulle hem väntade vi på nille(elins pojkvän) kände jag en konstig känsla i kroppen. Jag bara till elin jag behöver nog vatten. fick sätta mig ner och när elin kom med vatten va jag likblek och kändes som jag va påväg bort. fick ett äpple och lite mer godis sen kändes det bättre. Inte konstig man håller på att svimma om man inte ätit på 9 timmar. Så vi fick en runda in om MC för att trycka i oss lite flotiga hamburgare=)

Låg hela söndagen och denna dagen lär se likadan ut tyvärr:(



RSS 2.0