sommar, sommar och sol

Oj oj oj det va vist en vecka sen jag skrev nu har helt tappat bort det där med att blogga. Men har haft fullt upp nu känns den som första alla studenterna sen började jag mitt semester vik förra veckan firade midsommar i ängelholm med fian idah och deras vänner:) va sjukt trevligt men lite otrevligheter också men så blir det väl ibland.
saknade mina vänner sjukt mkt men sen å andra sidan träffade jag några nya härliga personer:)
har åkt på en satans förkuldning kombinerad med allegi så måste fixa mig någon ny allegi medicin om det ska hålla på såhär står inte ut med detta kliandet.


Nu är det bestämt för min del också ska till turkiet i 15 dagar i augusti :) med Emma caroline och frida :) trevligt trevligt

hoppas verkligen jag kan få lite mer jobb efter sommaren hade varit underbart men ja man kan ju inte hoppas på förmkt nu när ekonomin är som den är i landet.


Min älskade rapunzel ska flytta hem till partystugan igen. både bra och dåligt kommer ha helt lång till henne nu :( men kan ju alltid passa på att träna lite när man väl är där ju :)


Träningen ska komma igång som fan nu igen när jag blivit av med denna förkyldningen. promenader, styrketräning och ett och annat spinningpass får det också bli :)

då va det dags igen


Så då har man varit på introduktion hela dagen idag sen imorgon är det dags att gå brevid i 3 dagar så hoppas  nu jag klara av detta jobbet. är så mkt info som snurrar i mitt huvud nu efter denna dagen så jag är fan helt slut. kommer somna när man helst. ska iaf försöka hålla mig vaken till kl 9 för innan det kan jag ju en sova för då sover jag inte hela natten.

Har en spännande känsla i min kropp. hoppas på att den har något positivt med sig.
men det lär jag ju märka inom dom närmaste dagarna

Visst finns det dagar

Det finns bra dagar, det finns underbart super dagar sen finns det jobbiga dagar och en sån dag vaknade jag till idag. Sjukt jävla drygt är det och jag kan inte sätta fingert på vad det är som gör det. Mer än att det finns tusen tankar och funderingar i mitt huvud som gör att jag bara vill stänga in mig på mitt rum och stanna där ett tag. Men så kan man ju inte heller göra.
Varför känns det som man inte riktigt räcker till ibland.? Att man inte har det där som alla vill ha.

Ser iaf fram emot fians student imorgon iaf ska bli najs att festa och umgås med lite bandat folk.

Ska lägga mig i sängen nu och vila och se om jag kan göra något åt denna dagen sen.
jag gav upp förlängesen

090609


Godmorgon

Då va det tisdag och jag har faktiskt planer för idag:) Ska till Ania och umgås med henne. Fixa lite ärende i byn också.

Igår va jag med Rapunzel va ute och gick sen solade vi:) Sen skulle hon sova så då begav jag med till Ania och Fian satt och snackade om alla möjliga konstiga saker men trevligt va det och tiden bara rann iväg:P

. ? !

Visst finns det dagar som jag kan vara snäll och låtsas som förut
Och visst finns det dagar som det kan göra ont att se dig ramla häromkring
Det fanns en kärlek men den har brunnit ut
Du fick för stor del av mitt liv, jag kunde inte andas tillslut
Du säger att du minns och att det känns som igår
Men det var för länge sen för att ens komma ihåg
Och jag som trodde jag var kvar, jag har börjat på nytt
Det vet jag när jag ser dig, vart har du tagit vägen
Jag gav upp för länge sen
Jag gav upp för länge sen
Du är kvar med samma folk, kvar med samma man
Lever kvar i samma damm, och du går i samma kläder
Blir glad av samma rus, som en lögn i vackert väder i ett övergivet hus
Det är att leka med eld när du drar upp det här igen
För du ser i mina ögon att jag försvann för länge sen
Det finns ingen att behaga, inget att förklara
Inget att försvara, jag gav upp för länge sen
Jag gav upp för länge senVår sista dans
första gången jag lyssat på låten sen den dagen du skickade den till mig. är helt sjukt nu när jag lyssnar på den hur den stämmer in. Visst där kom några tårar men nog mest för allting blev så fel. Och att orden kunde egentligen kommit från din mun då. Men aja så konstigt är det ibland när man tänker tillbaka. Massa blandade känslor!


Jag vet vad som måste göras
Ändå sitter jag kvar här
Och det skrämmer mig att jag kan nå dig var du än är
Och om jag behöver förklara
Den skugga som vilar i tiden
Förstör inga minnen, du vill inte se mig såhär
Men jag vet att jag döljer en sanning
Att väntan inte leder någonstans
Jag vet att jag måste ta steget ur vår sista dans
Jag vet vad som måste göras
Ända sitter jag kvar här
I ett sista kapitel som jag har förälskat mig i
Jag försöker att strida mot känslan
Men den är rädd och den spelar ett spel nu
Jag får för mig att jag kan va kvar men vet inte hur
Men jag vet att jag döljer en sanning
Att väntan inte leder nånstans
Jag vet att måste ta steget ur vår sista dans
Jag vet vad som måste göras
Ändå ligger du kvar här
Och jag hoppas du sover, jag smeker dig lätt om din hals
Jag vill inte spara min längtan
Jag har tänkt men aldrig fått tala
Så feg att jag viskar du hör säkert ingenting alls
Men jag vet att jag döljer en sanning
Att väntan inte leder nånstans
Jag vet att jag måste ta steget ur vår sista dans
Ja, jag vet att jag döljer en sanning
Att väntan inte leder nånstans
Jag vet att jag måste ta steget ur vår sista dans
Älskling hör på, jag tar steget ur vår sista dans


Helvetes jävla mobil


Sjukt jävla irriterad är jag för min telefon som jag haft i typ 6 månader har fått total flipp och är nog påväg att gå helt isönder. alla meddelande är i oordning, samtalslistan finns typ inte den går ut och in i mina kontakter och ut till min start bild och den gör så tills man plockar i sär den. sen kan man ej sätta igång den utan laddare sen funkar den helt plötsligt ett tag och ja den är störd och jag hatar den just nu. aaaaaaa


Helgen har iaf varit sjuk kul. orkar inte skriva så mkt om det men ja hade  ni varit med hade ni förstått.

Iveckan blir det promenader med Joanna, sola,läsa psykologi,fixa present till fian, till apoteket köpa allegimedicin och självklart fira Fians student på fredag :)

Nationaldagen


Då va det dags för årets nationaldags firande:) jag är uppe med tuppen känns det som men min bästaste Rapunzel är nog inte det hoppas hon är i liv och taggad ingör denna dag:)

Igår va jag bara hemma och dega en runda borta hos fian och ania:) alltid lika trevligt.

i torsdags va det student först hos min kusin sen gick jag över till grannen för sandra tog ju studenetn så festade ja med min söta fiffi och massa annat underbart folk:) hade sjukt jävla kul och sent blev det också eller tidigt på morgonen. sen när jag cykla va det bara svart kommer inte ihåg ett skit. Vaknar upp hemma hos Loola och tänker va fan gör jag här. fick skicka till loola och fråga vad jag gjorde hos han för han va visst på jobb. men ja är ju helt slut ibland när jag är full. Aja det bjuder jag på :P hahhaaa

Nej nu ska jag snart ringa och väcka rapunzel hon kommer nog bli jätte glad:P hahahaha

The Ting Tings

så då va det torsdag morgon känns som denna veckan har gått så våldsamt snabbt. har haft svårt att hinna med grejer ju. ska iaf ut och gå om någon timme med Rapunzel sen blir det om det hinns med in om ania och fian och snacka lite. annras är det studenter som står högst upp på schemat. ska till pappas kusin och till min egen kusin. men det ska nog bli kul:)
Har inte riktigt bestämt mig vad jag ska ha på mig bara. lite beslutsångest. hahaha

imorgon blir det lite inhandling av dricka till lördag sen vet jag ej vad som händer men på lördag är det dags för att ta på det glada humöret och fram med drickan och ha en riktig härlig dag med vännerna och så ska vi ju självklart kolla på wizex hahah som spelar på hörby ff.

nästa helg ska ockå bli kul som fan först fians student på fredagen sen har jag firmafest med jobbet på lördag på lucky med co-cart och bowling ska bli festligt haha men jobbigaste är att jag börjar jobba på måndag eller jag ska på intruduktion sen ska jag gå brevid tis.ons.tors hahaha aja det blir nog bra:)


måste bara säga att rakblad är fan förjävla dyrt jag bara till joanna tror du det kostar mer än 100 hon sa nej det kostar typ 80 men ack nej det kostade 160 kr för 4 st det är ju för fan rena rama rånet.
ARG

nej nu ska jag fixa vidare här hemma.

ha en bra dag


RSS 2.0