Bulletproof










Been there, done that, messed around
I’m having fun don’t put me down,
I’ll never let you sweep me off my feet,
I won’t let you in again, the messages I’ve tried to send,
my informations’ just not going in,
burnin’ bridges shore to shore, I’ll break away from something more,
I’m not to not to love until it’s cheap,
been there, done that, messed around,
I’m having fun don’t put me down,
I’ll never let you sweep me off my feet,

This time maybe,
I’ll be,
Bulletproof


Världens bästa meddelande

- Pappa Lillan tog nyklarna
- ja det är bra lillan öva lite till så kan du bli väskryckare

hahaha som jag skrattade ni som inte sett mysteriet på greveholm kommer inte förstå.

Jag satt på jobb och fick meddelande av Slelin<3 hon förgyllde verkligen mina arbetstimmar för vad kan slå några repliker från greveholm




Gonna find out who's naughty or nice.

Så då va denna veckans arbete avklarat:)
Ligger i min säng nu och kollar mammas pojkar.
Va hemma hos Fian innan och slängde in deras post. Är ju lite vakt till deras hus nu när dom är iväg:)

Imorgon ska jag komma upp i tid så jag kan va hos joanna vid senast 10 så jag hinner umgås med henne innan hon åker:( usch jag kommer gråta <3

Helgen ser ut såhär ska träffa tinna imorgon efter hon haft kund sen på lördag ska jag träffa elin en sväng när hon är barnvakt söndag ska jag träffa fian :)

har känts hela veckan att det ska hända något som jag inte vill. Men jag ska försöka inte deppa ihop helt.

Tack nathalie till det fina inlägget:) du är soet

nej nu är reklamen slut


Trevlig helg






Nu gör jag något dumt igen.

Hihi.

Bara för att.




here we come agin

dags att blogga igen tyckte Nathalie haha så får väl göra henne glad och blogga lite.

dagen har sett ut såhär att jag va hos fian en sväng innan jag började jobba. sen va det bara hoppa på cyklen till jobb. hade en helt okej dag men hade världens ångest innan ville verkligen inte jobba inte för jag inte trivs men könner att jag så gärna vill hinna va med joanna så mkt som möjligt innan hon åker. Fick iaf träffa henne en runda efter jobb. MYS <3 jag fattar inte hur jag kommer klara mig utan henne i ett halvår men får väl bara bita ihop. Ska försöka fixa ihop pengar så jag kan komma och hälsa på henne.

resten av veckan består av jobb och umgås med joanna. Ska träna också om jag får tid till det. Träffa Tinna på fredag ska jag göra :) hihi kul kul va längesen vi umgicks nu förutom i fredags.

Jaha dags att sova snart men väntar på ett samtal från kiruna :)


Något kort inlägg. Och någon annan som skriver inlägget.

Hej. Nu har Sanne ingen aning om att det kommer att ligga ett nyskrivet blogginlägg på hennes Blogg. Men här kommer det. Jag tycker att Sanne är mysig. Och helt kul att prata med. (Jag skulle vilja veta hur många timmar som spenderats i tele med henne de senaste dagarna, veckan whatsoever.) Det är nog inte något man räknar på en hand direkt.


Nope. Nu ska jag försöka sträcka lite på mig, kanske äta något och sen övertala Andreas om att släpa med brädorna till Backen. Det är nollgradigt, tack och lov, det har det inte varit på gud vet när. Dags att fira värmen! I like.


Well, see ya. Puss,
Cap'n Kate Hawkbill





Morgon i tårar

När jag vaknade hade jag fått världens finaste sms av Joanna. Tårarna kom efter första meningen typ. AH blir galen på detta. Känns som ett hål i mig. Ett halvår det är sjukt lång tid. klarar vi det? :O
Elin & Tinna är iaf kvar och det är bra. Längtar tills jag får se Elin&Niklas hus :) Tur det är nära mig bara upp för helvetes backen men det klara jag nog hehehe

Jobb idag igen kl halv 3 sen håller jag helg i 4 dagar :) Hahah älskar mitt schema.

Ihelgen blir det ett sista party med Joanna innan hon åker. sen blir det Gåsamiddag på lördag vid två sen ska jag umgås med joanna och ungarna MYYYYYS.


När kommer snön? Jag är sugen på det. Sjukt sugen på att lära mig åka bräda nu. Ska åka skridskor detta året också. ska leva ut var enda dag denna vintern om det blir någon vinter.

Nästa fina dag ska jag och Fian till Havet och fota lite. Som Jag elin Fian och Målla gjorde en gång. Världens mysigaste.


mest massa svammel i detta inlägget men men


Kärlek <3


Vad ska man göra?

Jobbade min första dag på vårdcentralen igår. Det gick bra där va sjukt mkt folk redan kl 3 sen blev det rätt lugnt men triden gick ändå snabbt fast sista timmen va rätt seg. men träffade mkt folk jag inte sett på länge kul kul.

Börjar jobba om en och en halv timme så ska snart börja göra mig klar.

va med Joanna igår efter jag jobbat jag va nog inte jätte roligt sällskap eftersom jag va så in i helvetes trött och börja känna mig förkyld men känns bättre idag så det är ju bra.

Ångest att jag inte tränat denna veckan men får se om jag tränar ikväll eller imorgon innan jobb.
Måste ta tag i det igen.

Fick reda på av ania att det fanns en utbildning i örebro som behandlingsassistent inriktning missbruk. precis det jag vill gå men vill jag flytta? fast varför ska jag sitta kvar alla andra verkar ha värsta planerna. Joanna - österrike Tinna- vill till australien Ania - örebro Elin - ska bli sambo fast ska bo kvar i hörby likadant sofie och det är ju positivt.
Men ja jag får nog ta mig en funderare på vad jag vill göra i mitt liv och kanske börja ta lite mer chanser.

Helst vill jag bara vinna pengar och bli skit rik och göra massa saker som jag inte kan nu för ekonomin är inte allt för bra för tillfället :(
En sak jag har bestämt mig för är att jag ska lära mig åka bräda i vinter. men jag behöver nog lite hjälp har aldrig stått på skidor eller bäda någon gång.
 någon frivillig som stället upp? :)


Flying without wings

Dags för att blgga lite.
Har varit hos majsan idag och fixat min korta sida sen kollade jag på nä fian färgade håret. sjuuuukt snyggt jag vill också vara rödhårig. fast då vill jag ha en helt annan frisyr så det får nog vänta:P
Helgen har varit helt okej. Va sjuk i fredags av vaccinet men i lördags va jag på benen igen då blev det en tripp till Lödde och hälsade på Jennifer och Mattias :) Käkade mat och drack god dricka sen begav vi oss till en inflyttningsfest:) efter det blev det utgång i malmö. kul kul
igår låg vi och nördade oss hos familjen Qvick tills hungern tog över och vi begav oss hem till hörby igen.

Fick höra talas om en rolig blogg idag om hörby. där stod massa saker om personer som bor här vad dom gjort och lite sånt förstår inte hur denna människa som skrivit bloggen kan veta allt och lägger det på minnet. Men men haha kan inte mer än skratta. nya gossip girl

Lyssnar på raise me up med westlife och tänker bara på min saknade Elly. Du jag och den andra Lilja sjöng denna som fan den gången hemma hos padde jönsson efter ni slutat nian tror jag haha KÄRLEK<3 kom hem och umgås med mig snart.


MIN FRU SKA SNART LÄMNA MIG :( Fick tårar i ögonen igås när hon berättade för mig att hon skulle åka om 2 veckor. Jag vill inte det men fan vad kul du kommer ha det. Tur du kommer hem igen iaf <3 Rapunzel&Rosalin=MONGOBARN

Imorgon ska jag börja jobba på VC ska bli kul. PENGAR hihi


ohohohoh flying without wings med westlife är ju bara sååå bra jag kommer aldrig bli trött på den. texten är så fin..

nej nu har jag nog skrivit såååå lite för många gånger haha


träna & vaccin


Ligger i min säng och kollar project runway. Har sovit helt sjukt mkt inatt men det va nu tur hade en sån satans huvudvärk igår så efter jag varit på bodyscrub. Vaknade med ett ryck skulle ju inte sova så länge eftersom jag väntade samtal från min chef men hon är så gullig och lämnade ett meddelande på min mobil att jag skulle komma till henne efter halv 3. Då ska jag utsätta mig för något jag inte alls gillar ta en spruta. Jag är helt sjukt nervös redan. Bara jag inte svimmar är allt lugnt. ska ju inte ta blod så jag klara nog det.

Ska försöka samla kraft och träna innan jag ska vaccinera mig. Så ska jag träffa min efterlängtade Rapunzel också :) <3

Hoppas jag inte blir dålig av vaccinet så jag kan göra något ikväll.

denna veckan har varit helt sjuk har inte varit såhär sliten sen jag vet inte när. Helgen satt sina spår. Vände ju helt på dygnet. Får bli ändring på det nu.

Hade önskat att jag vaknat upp och det varit snö utanför mitt fönster :) Längtar som faaaaan efter snöööö
Men jag får väl längta ett tag till


Kallt och lite snö i skåne :)


Då kom den första lilla snön idag men har man ej varit ute har man inte märkt det för det va ju inte precis så det la sig på marken. Nu har det med övergått till regn och blåst.

va på Bodyscrub innan idag helt underbart skönt.
Nu ligger jag i sängen och ugglar har världens huvudvärk så blir nog kolla en film nu och sen sova.

Nästa vecka börjar jag jobba på vårdcentralen :)

Min underbara Joanna ska lämna mig och åka till österrike och jobba. Kommer sakna dig snuttis men du kommer ju hem till mig igen ;) <3
Eller får jag kanske komma och hälsa på dig där :D


H E L L O


sjukligt trött är jag efter denna helg har inte kommit i säng tidigt en enda dag.
men men trevligt och lugnt har jag haft det.

har inte så mkt att skriva mer än att jag fått en ny vän i kiruna som heter nathalie :) och hon är sööööt


RSS 2.0