Då va det dags igen...

Men denna gången är det inte konvux utan min efterlängtade utbildning som behandlingspedagog börjar idag =) hihi pirrar lite i magen när jag tänker på det.
Så vid 16.00 sitter jag och Slelin på upprop på vår nya skola i önnestad =)
Blir en lugn och fin start på dom två åren av skola som står framför oss.
Nästa vecka ska vi vandra och ha lära känna vecka. Utan telefon och klocka haha kommer kännas skumt men men ska bli rätt skönt också.

Ligger just nu i sängen och njuter av att bara kunna ligga här ett tag till men ska snart gå upp har lite att göa innan fyra.
Måste bara säga att jag har världens bästa vänner. Som ställer upp och hjälper en när det känns som botten är nådd. fast inget är klart har stenen nästan släppt från mitt hjärta. För jag vet hur det än blir finns alltid dom vid min sida och stöttar mig tills det är som vanligt igen.
JAG BARA ÄLSKAR ER <3


sometimes


Så då är det dags att skriva några rader igen:P Har verkligen inte haft någon lust att blogga på senaste tiden men men.
ska iaf göra ett tappert försök att komma igång igen iaf. 

Är hemma idag från min sista dag på jobb. har haft massa magsmärtor nu senaste dagarna men ska få lite svar på mina frågor imorgon så förhoppningsvis löser det sig då.

Helgen va en intressant och trevlig helg.
Fredags jobbade jag till 21 sen en runda till  tinna där fiffi också va =) myspys Tinnisen har fått så fint i sitt sovrum/salong nu :)
sen i lördags blev det träning. träffade slelin och rapunzel på gymmet sen stack jag och rapunzel och sola. PÅ kvällen blev det vin dags. började hos joanna. Emma och Ida kom också dit sen vidare till Lilja på avskedsfest :)


Nu ska jag skart till moster och fika för min kusin har fyllt år.


Imorgon börjar skolan hihi


Helgbild :POrkar inte skriva bjuder på en bild på mig och Rapunzel i lördags på bowlingen =) <3


RSS 2.0