Tillbaka i Sverige


Tillbaka i sverige efter 2 underbara veckor i Alanya . Hade kunnat stanna där föralltid men ha med mig familjen och vännerna. Vet inte riktigt hur jag ska förklara hur bra det har varit och hur kul vi haft det. Fy fan vad kallt det är i sverige. det gillas inte. jag vill sola och bada var dag istället. får blir solarium lite nu när jag är hemma så man inte tappar färgen.

Innan jag åkte hade jag en förutfattad menning om turkiska killar men vilka underbara personer jag har träffat. kommer verkligen sakna dom. och speciellt queens garden <3nej nu orkar jag ej skriva mer men återkommer med mer om resan..


Söndag 9/8 2009


så då va det sista jobb dagen denna helgen och den har varit väldigt lugn. Har en och en halv timme kvar typ så det känns väl helt okej:)

igår efter jobb la jag mig i trädgården och solade skönt skönt sen kom Rapunzel och höll mig sällskap:) men vid 5 gick solen i moln så då cyklade hon hem och jag hoppade in i duschen så landade jag i soffan och kom inte upp därifrån förrän jag gick in och la mig i sängen för att sova:P haha snacka om sliten.

Idag har jag inget speciellt planerat under dagen mer än ska umgås med tinna när hon slutat jobba. gå en runda och sen bara slappa. är ledig imorgon så satans skönt:)

sen har man bara 4 dagars arbete kvar sen slutar jag:)
ska bli skönt med semester men är rätt härligt att se pengarna rullar in var månad. Men förhoppningsvis kan man få lite jobb då och då:)
Inte många dagar kvar :D


oh nu känns det att det snart är dags för semester snart:) Längtar som bara den ska bli så härligt.

jobb idag men hemma om för jag fick en som avbokade idag så stack hem om för jag har så satans ont i magen. :S

Imorgon är jag ledig:) då ska jag göra några ärende tex åka till kstad och växla pengar och träffa kusinvitamin och storebror:) ska bli trevligt:)

Sen blir det jobb i helgen sen ledig måndag igen:)

sen är det bara 4 dagar kvar att jobba sen är det SEMESTER DELUX :)

På fredag blir det ut och äta med Ania Emma Frida Carolin och hoppas på att Elin Tinna & Joanna också är sugna på lite god mat och härligt sällskap:)<3

sen blir det hem och försöka sova för kl ett åker vi till flygplatsen:)

Vet inte om jag hinner blogga innan jag åker men om inte så hörs vi när jag kommit hem.

bye byeFör någonstans lyser en stjärna

DÄR DET FÖRU VA SVARTsom allt kan förändras på bara några minuter. det är sjukt men så är det i denna världen vi lever i.
saknaden efter personer som inte är med oss längre är enorm.
hur kan liv som är så unga bara ta slut när dom knappt börjat leva.


Har haft en helt okej dag på jobb har bara telefonen nu den sista tiden och det är rätt skönt. trillade med min cykel innan idag och det va inte alls kul mitt ben gör sjukt ont.

Nu börjar nedräkningen till semestern bara 11 dagar kvar:) ska börja tvätta och fundera ut vad jag ska packa med mig nu i veckan sen ska jag till kristianstad på fredag träffa brossan och växla pengar.
Och förhoppningsvis hitta en bikini för annars vet jag inte vad jag gör.
Måste ha en ny trivs inte alls i den jag har och min gamla är helt sliten occh typ trillar av mig.

Men vad händer efter min resa ja det är något jag måste fundera ut.

bye bye

RSS 2.0