Dagen som början på T

På schemat idag står det träna,
sen till Majsan och fixa håret igen.
 mitt hår skulle självklart klödda lite så förhoppningsvis ska det blir bra nu:D
Sen vet jag inte rikigt vad som händer det årterstår nog att se.
Igår låg jaga bara hemma hela dagen hade ingen lust till något.

Fy vilket tråkigt väder man vaknade till idag.. man blir ju helt ledsen

Känslor


Känslor hmm ja detta jävla problem. Hur vet man om det är något att satsa på eller ej och kan en känsla bara komma efter flera månader som har fattats en innan?
Hatar när du lägger dig i sängen på kvällen eller vaknar på morgonen och bara saknar att ha någon att gosa med och känna kärlek av.
Sen undrar jag varför man nästan aldrig blir intresserad av dom som är intresserad av en tillbaka. För vissa som kanske faller för mig känner jag inte alls är min typ. Så hemskt varför blir vissa kära i varandra och inte andra?

Vilken funderare jag är idag.

I want to break free


 Onsdag. Tror jag avstår att träna idag och tar det imorgon och fredag istället.
Så blir nog städning av rummet. Jag och Elin snackade om att fira lillördag men verkar inte so  där finns någon mer som vill det.
Är sjukt sugen på att träffa folk jag ej träffat på länge. Så vad ska ni göra i helgen?

I helgen blir det kanske kstad för min del beror på om min kära vän micke fixar in mig :P haha hoppas du läser detta nu

Pratade med en person jag va super kär i hela  mellan och högstadiet igår helt sinnes vad jag va insnöad i dig men ja så är det ibland. Kul att prata med dig iaf.

Någon som har träningskort på nyastället i hörby som vill gå på spinning och ki-box med mig? :D

Igår va jag hos tinna en runda på kvällen trevligt trevligt:)

Frillsen


Nothing

Tisdag hmm jag har nog något emot tisdagar för känns som var tisdag man vaknar har man inget att göra. inga planer eller något fast iförsig har jag nästan aldrig några planer längre.
Jobb? ja det är den stora frågan med det största utropstecknet efter...
Ska iafträna idag blev bara 45 minuter igår för där va så äckligt mkt folk på kvällen så jag och pappa pallade ej man fick ju vänta hur länge som helst innan maskinerna blev lediga sen va ju allibabba och hans rövare också där och stod och spände sig framför speglarna sjukt jävla löjliga. stick upp på atletklubben istället och spänn er nej för det vågar ni ej för där är för biffiga pågar. hahaha

Va hos Majsan igår och fixade håret så nu är man brunett igen hehe klippte håret precis som jag hade tänkt det med en liten detalj som jag ej tänkt på men det gjorde mkt på frisyren:)
Så tack :)
Nästa gång får där nog vara lite mer rött:)

Resten av veckan? Helgen? Va vad händer?


Igår va det hemskt kunde ej sova hade ingen ro i kroppen gick ut och gick kl halv 11 på kvällen men inte hjälpte det.

Min nya favorit Ne-Yo - Mad                                                                     love love love :)värt att lyssna på

Förändring


Idag ska jag till Majsan:) Har tänkt förändra mitt hår lite alltså förändra mitt utseende för håret säger nästan allt. har man en ball frisyr får man ju ha lite coolare kläder. ja alla förstår nog hur jag menar.
Så nu har jag bestämt mig jag ska bli brunett ett tag iaf:)

Vad händer mer i veckan?
Mer än träna!

Tv&gotte :)



Massa mys och gotte hos Rapunzel igår:)
Ost & chipsbågar hahaha älskade du fick det lite i fel ordning:P

The Hills, Melodifestivalen och sen hot chick en riktig höjdar kväll:)
Nu sitter jag ch väntar på segströmingen ska bli klar så vi kan umgås. Men hon skyller på att det är söndag och då ska allt gå segt. hahah
Imorgon ska jag till Majsan och fixa frillan med både lite ny färg och en ny frisyr eller iaf ändra om lite på min gamla:)
Sen blir det träna på kvällen:)


Kallt & vitt i Hörby


Igår när jag skulle försöka cykla hem fr¨ån Joanna så blev jag ett vitt monster. som det snöade. mys som fan fast kallt när man va ute.
Va med Joanna & Sandra och kollade på Majsans lägenhet . skit mysig !

Asså det är något lurt i min kropp jag kan ej sova länge längre. pappa säger att det är för vi börjat träna så mkt nu men jaha jag vill kunna sova länge ändå. Ska jag ändå ej göra något så kan man ju lika bra sova bort dagen. haha
Längtar till början av mars då jag äntligen kan få veta om jag ska jobba där eller ej. jag vill som fan ha jobb nu och där hade varit najs eftersom jag redan känner dom. :)

Nej måste nog snart slänga i mig lite frukost så magen ej är tom när jag och pappsi ska träna.
Och så ska jag ringa majsan. undra när hon öppnar aja tesar vid 10 halv 11 :)
Ikväll blir det nog en tur till Tinna:)
Imorgon ska jag och Rapunzel hitta på något . Vad har vi ej kommit på har någon nått förslag?


None

Onsadag

Färdig tränad och nyduschad kan det blir bättre? :P
Va riktigt skön att träna idag inte alls mkt folk så man kom åt grejorna snabbt det gillar vi.
Ska snart äta är sjuktligt hungrig
Ikväll vet jag ej vad som väntar vi får väl se kanske blir att ligga hemma bara.

Vad händer i helgen??

tisdag ? ? ?




Vad har du att erbjuda mig tisdag?
Tråkigt tråkigt
ska gå ner och laga mat och hoppas på att det blir ett bra avslut på min dag:)


Helgen

Fredags: Började med träning på nya gymmet i hörby:P najs najs men satan vad jag fick träningsvärk hahaha Sen handla jag och R på systemet lite god dricka till kvällen. satt hos joanna sen kom elin och ania mkt mysigt :) sen körde kim oss till Olle. sen blev det en runda på invigni9ngen av bowlinghallen. sen till valvet sen på efterfest kände att jag hann med som fan den dagen:P

Lördags blev det mys med familjen och moster

söndag träffade joanna och sandra. Sen ania va hos olle och hämtade hennes väska sen hos tim en runda. :)

Idag blir det träna sen till tinna ikväll:D

Dagen efter det . . .

Jaha då är man ett år äldre hmm nej det känns nog ingen skillnad. Mer än att det är inte alls lika roligt att fylla år längre. för min släkt har ju bestämt att efter man fyllt 20 firas man inte längre. oooh jag som älskar presenter. Aja fick iaf av mamma och pappa och brossan och dom är jag jätte glad för. Kanske får något av någon vän också men vet ej om vi sagt vi ska ge varndra så man kan ju alltid hoppas :P Man blir som ett litet barn när man ser ett packet.

Ikväll ska jag och girlsen till invigningen av bowling hallen i hörby. Där ska band och sånt spela så det kan nog blir trevligt verkar som det ska dit en del människor. kul kul.

Imorgon på Alla fucking hjärtansdag ska moster med familj komma hit på middag. skönt så har jag något annat att tänka på. Hatar verkligen den dagen för jag har aldrig någon att fira den med känns det som. men alla mina kärströmsvänner har ju det så kan ju inte umgås med dom precis.

Va hos Ania igår:) myspys våra pratstunder är guld värda. <3

Nej nu ska jag slänga mig i soffan och vila innan pappa kommer hem och vi ska dra till gymet.. hihi

Tack för alla fina grattis mess och inlägg igår :D


Ett jätte mega stort Grattis till mig :)


Ja jag gratulerar
jag gratulerar
ja jag gratulerar mig själv i dag
med blommer och blad
 jag firar mig dag
 ja jag gratulerar mig själv i dag :D

Hurra hurra hurra






The Roxy


Jag ser det snöar


När jag vaknade i morse blev jag sjukt förvånad att det kommit så mkt snö. mysigt som fan men ändå lite drygt för jag vill ha vår vår vår:P För någon dag sen när jag va hos Joanna satt jag på hennes balkong och sa att det luktade vår men hon bara skrattade..
Igår fixade Tinna mina naglar så jävla duktig är du för att inte gått länge på kursen <3 super fina är dom. Sen kom elin och håmtade mig så blev det en slingning av hennes hår och lite snabbisar och aromat:P mums sen begav jag mig upp till Rapunzel:D hihi det va trevligt spelade buzz tsm med natha och sandra. Natha förlorade:P haha

Idag har jag hunnit med 3 viktiga saker kanske ordnar det upp sig nu i mitt liv hade varit sjukt skönt. Vet inte rikigt vad jag vill göra idag. känns lite jobbigt.  Ska nog till R ikväll iaf:D

Ania var är du? ho ho?

Imorgon är det min dag :)

tröttsamt

Har sökt 3 jobb idag ska snart ring en. Men jag hatar att ringa känns som orden hänger upp sig i munnen på en. Men fan jag vill inte gå hemma längre och tråka. Finns liksom inget att göra ändå. ska nog önska mig träningskortet ändå i present av päronen så jag ska underhålla mig med något och komma lite i form.
Känns som vissa bara trycker ner en hela tiden och bara verkar helt negativa till det man säger. Precis som jag inte skulle passa till det.


Jag hoppas det ska bli så igen . . . .

Va hos Anna igår en runda sjukt kul att träffa henne det va allt för längesen och vi har alltid så mkt skit för oss. Kollade den nya dans filmen va helt okej men slutet kunde varit bättre det va roligast när hon dansade på klubben och inte sin jävla balett. hahaha
När jag kom hem va det så jävla grått och tråkigt. ville bara tillbaka till eslöv och umgås med anna men bussarna går ju så jävla cepe.

Hmm jaha vad händer denna dag? Mer än söka jobb? det är så jävla tråkigt. händer ju inte ett skit


usch vad denna bloggen blev negativ haha ska höra med mamma och pappa om dom kan bidra lite till min färgning för denna utväxten är hemsk. vill ju helst gå till frisör. gillar inte hemma färgning men om det inte löser sig ekonomiskt har jag inget annat val. då blir det din tur att fixa mitt hår Rapunzel :P <3

var när hur ?

                                           


vackert med tragiskt





Vad Gör Man När Ingenting Funkar?
Hur Gör Man När Allting Faller?
Vem Ropar Man På När Man Tappat Rösten?
Vem Ringer Man När Man Inte Kan Andas?
Vem Springer Man Efter När Man Inte Kan Se?
Vem Pratar Man Med När Man Inte Hör?
Hur Lyssnar Man När Tankarna Inte Finns?
Hur Förstår Man När Hjärnan Inte Funkar?
Hur Lever Man När Hjärtat Inte Slår?
Vem Hjälper Dig När Du Inte Vill?


Godmorgon


Elin nu undrara säkert du vad jag gör uppe men jag ställde faktigt kollan idag och tänkte gå upp i tid:) för idag ska jag ju hinna med en del innan ett för då ska jag gå till min mammas jobb och sen ska vi åka till eslöv.
Ska träffa min underbara anna ändå fast vi egentligen sagt att det ej gick men ja nu går det igen:P Kommer kännas konstigt att komma till henne hon bor ju hemma igen kommer få en såndär känsla som får när man upplever något som varit innan. heheh


Vad händer i helgen?

GALEN på detta . . .

Nej asså nu får det vara nog jag vill vara glad och tokig som jag alltid brukar va men nu är jag mest irriterad och ledsen på allt vad har hänt? hmm ja jag funderar och funderar kan ej komma på mer än att jag är arbetslös och det är sjukt ledsamt. Blev sjukt hjärtekrossad för några månadersen kan va lite det som spökar också men ändå jag har underbara vänner som alltid finns där så jag borde ju vara lite glad. men ack nej.

En sak är bra hade sjukt kul i lördags. . . men sen blev jag sjukt irriterad på en viss person hatar när folk ska skryta om saker och ting. tror dom har allt. sheeet ta tag i det istället och gör något av det. fast har kanske förmånga bollar i luften så du kan ej välja. haha

RSS 2.0